Ecemegem İncecik olsam giyerdim ama nerde çatlak buruşuk bir göbeğim var saklamaya çalışıyorum aksine 😂
biryazmasali Pembepnter giyeni çok begeniyorum ben çok yakışıyor ama ben yazın bile atlettle takıldığmdan kendm giymem🥰
filtrelikahve Pembepnter aaaa künah künaaaah 😂😂 şaka bi yana evlenmeden önce açıktım coook isterdim oyle giyinmek etek giymek spor elbise giymek ama maalesef ki küçük bir yerde yaşadığım için giynmezdim cunku hemen buralarda aaa bak bu zilli aaa bak bu yollu diye laflar çıkarırlardı. İsteyen istediğini giyer diyen olmazdı hiç ee bizde ablamla evde şort giyer elbise giyer dolanırdık şimdiki aklım olsa kimseyi dinlemez giyerdim böyle düşünen insanlardan nefret ediyorum yanimda biri böyle konuşsa ağzının payını veririm hemen sanane derim kim olursa olsun 😇
lyl0742 Pembepnter doğumdan önce giyerdim kayınvalideme yada aileme gitmeyeceksem eşimle girdiğimiz ortamlarda yüksek bel birşey le karışmaz dı eşim edepli durduğu müddetçe ama şimdi sezeryan göbeğim bak bak hoppaaa diyor 😄
Bircicekkiz Pembepnter tesettürlüyüm ben ama yakışana yakışıyo valla yorum yapayım dedim ama açık olsam bu çatlak gobekle imkansız olurdu bu durum 😂
Usengeccanee Pembepnter bekarken çok giyerdim tanışınca sevgiliyken falanda giyinirdim hiç kapalı kıyafetim yoktu nisanlaninca işler değişti, 🤣 Şimdi kıyafetlerim hepsi duruyor 🤣
Busragokceberra Pembepnter Gobegim üşür kız açamam 😂🤭🤭😂😂 Babam kumaş mi yetmedi der,annem köpek mi parcaladi der,eşim kalp krizi geçirir,kızımda ısırır,göbeğimde hani bana hani bana der😂😂😂
EtiPetito Pembepnter yaz kış giyiyorum dolabımdaki 10 üstün 8inin göbeği açıktır aksjsjs çok açık değil ama normal dozunda