birprensannesi__ Bebegim premeture doğdu prematil mamaya bunları karistirrark veriyordum 3 kilo olunca hangi mamaya geçmem lazım bilmiyorum e proteini Birakacaz ama fantomalt kullansam mi bilmiyorum
Sweett birprensannesi__ fantomalt kullandım ben 14 aylıkken kızım çok iyi kilo aldırdı 2 ayda 1 kilo aldık sonra bırakırdı doktor yeterli diye
Srpslk birprensannesi__ benim bebeğimde prematüreydi ama iki tane doktoru vardı ikiside mama kullandırtmadı kac kg dı cocuğun haataneden cıktığnda bakıyorum bütün prematüreler baya iyi gidiyor benimki hala zayıf ama iyi diyor doltor kilo alımı ek gıdaya basladık hic mama verdirmediler
75kinalikuzu birprensannesi__ bende senin gibi 3 kilo olana kadar e protein kullandım sonra 1 numara aptamil başladık 2 yaşında mamayı bıraktık
birprensannesi__ 75kinalikuzu aptamil 1 numarada cok gaz yapıyormuş comformil varmış o nasıl acaba kilo alma durumu
75kinalikuzu birprensannesi__ evet yaptı ama bioga damla kullandım bir süre sonra kendi rahatca çıkarabiliyordu 30 haftalık doğdu 1.400 gr am her ay 1 kiloya yakın aldı çok şükür yaşıtlarını yakaladı şimdi kronolojik 2 yaşında 13 kilo
birprensannesi__ Deletedmom789 ya aklıma takılan sanki fantomaltta e protein sayesinde kilo aldı acaba onları bırakırsan tek mamayla alır mı kilo bilmiyorum
Deletedmom_64 birprensannesi__ 3 kilo ve üstü olunca doktor 1 numara kullanabilirsiniz demişti aptamil kullanmaya başladık gaz yapınca hipp kullandık bize iyi geldi kilo alımları da iyiydi sıkıntı yaşamadık
birprensannesi__ 75kinalikuzu e proteinleri bırakınca tek mamayla kilo durumu nasıl oldu azalma oldu mu
75kinalikuzu birprensannesi__ yok mama güzel kilo aldırdı zaten iki kiloydu elime verdiklerinde 15 gün kullandım 6 aylıktı ek gıdaya basladik
birprensannesi__ 75kinalikuzu benim kolik napacam bilmiyorum ne versem şaştım kaldım şuan bile çığlık çığlığa 1 numara geçsem yine aynısı olacak