CeylininAnnesii 1 haftadır ne uyku var ne bişey gece 3ten aşşa uyumuyoruz hep kucaktayız huysuzluk bi yandan uykusuzluk bi yandan işin garibi erken başladı sanki uygulama atak haftası diyor ama bi haftadır var bu durumlar bizde bide ne kadar sürüyor bu atak haftası
yuhumgeliy CeylininAnnesii kız gece 3de uyusa benim kızım bin şükür 😂 benimki 2 ay 15 günlük gece 5 6 da uyuyor 😂
ofkelisirin CeylininAnnesii bziim 3 bcuk aylıkken başladı akşamları sebebsiz huysuzluk ağlama zor uyuma ama dalarsa uyuyor yoksa işim kötü buna da şükür her zaman yapmıyor en azından
Mehfam CeylininAnnesii canım bizde o zamanlarda bı huzursuzluk yaşadık kesintisiz ağlama uykusuzluk uykuya geçmede zorluk şu an 3 ay 10 günlük oldu biraz daha iyi çok şükür valla oturup onunla ağlıyodum susmayinca Allah kolaylık versin
CeylininAnnesii yuhumgeliy bizimde bazen öyle oluyor uyusa da nasıl uyuyor saat başı kalkıyor canım tilki bayıltması yapıyor
CeylininAnnesii ofkelisirin tam olarak böyleyiz bizde direniyor gözler kıpkırmızı oluyor yine de bana mısın demiyor
Dilek_yanik07 404017 bu atak nr zman başlıyor ne zman bitiyor genelleme tabi her çocuk da farklı olursa bi ortalama varmı
CeylininAnnesii ofkelisirin bende dinletmeye başladım çok yoruyormuş cidden 10 dk uyuyor geri kalkıyor kucaktan inince kendini yırtıyor
Lorien CeylininAnnesii Kızım 13 aylık hala 4. Ay atağında yaşadıklarımı unutamıyorum. Allah yardımcınız olsun. Benimki bir ay boyunca ağladı. İnşallah kısa sürer sizin ataklarınız.
CeylininAnnesii Elif1608 benim bildiğim 4. Hafta atağı var 11.-12. Hafta atağı var 14.-19.- hafta atağı 22,5-26,5 atağı 33,5-37,5 hafta bide 50 haftalarda var diye biliyorum daha var mı bilmiyorum