merkurkedisiii Arkadaşlar prima premium çare kullanıyorum 3 aydır malum fiyatlardan dolayı gündüzleri evde farklı bez kullanmayı düşünüyorum. Memnun kaldığınız bebek bezi nedir. Baby turco kullanan varsa yorum yapabilir mi nasıl olduğu konusunda
Dilara2107 merkurkedisiii Ben Molfix kullanıyorum çok da memnunum bebeğim 7 aylık ve bu zamana kadar çok nadir pişik olmuştur sızma da yapmıyor.
Eymenbebeks merkurkedisiii bizde primadan sleepy geçiş yaptık gayet memnunuz. Islak mendilde prima kullanıyordum Molfixe döndük
Dilara2107 merkurkedisiii Yok sızma olmadı bu zamana kadar gündüz de gecede aynı bezi kullanıyorum evet mavi paketli olan
merkurkedisiii Eymenbebeks sleppy sızdırma yapıyor diye duydum onu direk kafamdan elemiştim aslında 🤦🏻♀️ Sen beğeniyor musun
herseySeninleguzel11 merkurkedisiii Bebegim 7.ayına girecek doğduğundan beri kullanıyoruz sızdırma hiç yok. Şaşıyorum böyle yorumlara.
Peekaboo merkurkedisiii ben prima premium care kullanıyorum. Sleepy denedim sizdiriyor. Goon premium soft külot bez beğendim. Dokusu çok benziyor prima premiuma
Eymenbebeks merkurkedisiii bizde öyleydik ama yapacak bişey yok. Maalesef bazı şeylerden kısmak gerekiyor . 🥺
merkurkedisiii Saresi bayadır aklımda o var aslında molfix ile arasında gidip geliyorum karar veremedim
Ecemsu12 merkurkedisiii baby turco ve goon öneririm. Özellikle goon sarı paketi cok sevıyorum çok yumuşak sızdırmıyor. Baby turco da güzel hatta ıslak mendilini de kullanıyorum , bezinin yapısı boyu inceliği falan sleepy natural e benziyor
Ecemsu12 merkurkedisiii e bebek ten alıyorum ya da hepsiburada ve trendyoldan. Hatta e bebekten her hafta bez ındırım mesajı kodu gelıyor 30 tl indirimde alıyorum doğduğundan beri 🙏🏼
merkurkedisiii Minis çok pahalı ya gerçekten en azından dedim gündüz farklı bi marka kullanırım geceleri ve dışarı çıkarken premium care devam ederim diye düşündüm 🤦🏻♀️
Muazselami merkurkedisiii slepy bio naturel kullanıyorum çokta memnunum sızdırma hiç yapmadı gece yatarken değişiyorum sabah kalkınca değişiyorum haliyle doluyor baya ama hiç sızdırma olmadı bugüne kadar
Momsmom Damla6117 bence alakasi yok . Molfix cok kalin bir bez ve teni islak kaliyo bebegin. Parmagmi beze dokndgumda islak oluyordu .
merkurkedisiii Dilara2107 bende kimden duyduysam sevemedi çok fazla şişiyor bide bez ıslaklık emmesi güzel degil