Minou Secey53 yok kaşıntı olmadı çok şükür ama iğreniyorum her gördüğümde evde yemk yiyemiyorum diyeblrm🥺 ekmek bile dışarıda bırakamıyorum içine giriyolar ekmeğin 🤮
Alpitom Minou kesinlikle kaynağını bulmanız lazım. Aksi taktirde asla bitmiyor. Ben de çok uğraştım. Mutfaktaki kuru yufkalarımdan çıktı. Tüm evi sarmıştı Allahım kabustu
Minou vivir yok bu bildiğimiz simit üzerindeki susam gibi , görüntü tamamen o , evde kuru çiçek,kuru patlıcan baharatlar vs besleniyolar , ve çok hızlı ürüyolar :(
Hamzannesi Minou Canim k-othrine diye bir ilaç var ben Trendyol dan aldim burdan bi bayan demişti banada benim evimdede gümüşçün böceği vardı her böceği öldürüyor 1 kez sıktım evin her yerine birdaha da böcek görmedim sinek bile gelmiyor al dene derim 25 TL ye almıştım . Denemekte fayda var yorumlarını okursun saten bak derim . Üzerinde bir çok böcek için olduğu yazıyor elimdeki kutuda .
Minou Hamzannesi hemen bakıcam 🥰 18 günlük bebeğim var zarar verme ihtimali olblr mi evden gitmek zorunda kalır mıyız acaba siz nasıl yaptınız?
Hamzannesi Minou evde olmaman lazım etkili ilaç ve kokulu bebeğe Zarar verebilir benim oğlumda 6 aylık biz sadce mutfağa sıktık oradan çıktıkları için kapilari actim dışarı çıktık akşam geldim koku kalmamıştı . Tüm eve sıkacaksan 1 gün yakın birinde kal derim canım bebeğin etkilenmesin.
Minou Hamzannesi mecburen tüm eve sıkmak zorundayım her odada gördüm :( napalım anne evi yolu gözüktü 😂🥰
Minou Hamzannesi evet sipariş verdim 😊 inş tamamen kurtulurum bu böceklerden🤮 çok teşekkr ederim sizede çok saolun