Ebruervam Allah razı olsun sizden inşallah kızlar genede riske atmayalim dedik özelde verdik testi 6 saate cikar dediler test basina 170 tl verdik
Ogullarinaasikanne Ebruervam 2 gün önce verdik 22:00 da verdik testi ertesi gün 13:30 gibi çıktı. Yani hastanede şöyle bir aciklama yaziyor idi. Aksam 18:30 sonrasi verilen testler ertesi gün öğle sonuna cikar diye. Oylede oldu
Limonnn Yoğunluğa bağlıymış gerçekten 2-3 gün sürer diyenlere çok şaşırdım İstanbul dağla yoğundur tabii Bursa’da oturuyorum iki hafta önce verdim burda 5-6 en fazla 7-8 saate çıkıyor
Ebruervam Limonnn Ya hiç sormayin ordaki personellere soyledik 2 3 gub icinde cikiyormus dediler sasirdik
dfnemrve Ebruervam belli bir kota varmis gunluk ona ulaştığı zaman testleri yolluyolarmis samsunda oyle demislerdi 4-7 saat arasi cikti benimkiler genelde
FatosToprakDeniz Ebruervam bugün misafirim verdi. 2 saatte sonuç geldi. Özel hastaneye sormuştun 24 saat dediler. Devlet hastanesinde 2 saatte çıktı
Efsane01 Ebruervam Kasım’da bir cumartesi günü saat 13:30 gibi vermiştim gece 23.00 gibi negatif çıkmıştı
Miniklerim123 Ebruervam ben sağlık kabininde vermiştim testler özel hastaneye gönderiliyordu yoğunluk yoktu