Ebruervam Yakın zamanda pcr testi veren varmi kac saate çıkıyor yarin saat aksam 3 te yolcuyuz ve az once verdik testi bize 12 veya 36 saat icinde çıkacaklarını soyeldiler ve uçak saatimizi geciyor bu yakin zamanda yapan varsa yazabilirmi
Aminem Ebruervam hastaym ve buğün hastaneye gttik ve gerisin geri geldm öyle bir sıra vardı orda test yaptırsam bile tahmini 3 gne çıkardı.. Önceden 2 kere daha yaptrmiştm genelde 8 9 saat snra çıkmişti
Mom5441 Ebruervam ben gece 12 de verdim sabah 11 de çıktı. Dediğim gibi yoğunluğa bağlı.Umarımm kısa sürede çıkar
FatosToprakDeniz Ebruervam bugün misafirim verdi. 2 saatte sonuç geldi. Özel hastaneye sormuştun 24 saat dediler. Devlet hastanesinde 2 saatte çıktı
BurcuBrc Ebruervam Ozelde 4 saatte çıktı pazartesi günü benim. İstanbul Beylikdüzü medilife 185 TL . Kayınvalidem devlette yaptırdı 1.5 2 gün sürüyor çok yoğun
Miniklerim123 Ebruervam ben sağlık kabininde vermiştim testler özel hastaneye gönderiliyordu yoğunluk yoktu
Mervegemen Ebruervam devlet hastanesinde 5 saatte cikti ozelde 2 saatte çıktı. Ama değişiyor abiminki mesela pozitifken daha kisa negatif ciktiginda daha uzun sürmüştü. Saati yapana sorsaniz söylüyor aslinda