Minnakbebis Kizlar 5 buçuk 6 aylık bir kızım var ek gıdaya başladık ufaktan ona şeftali püresi nasıl hazırlayabilirim? Yogurt ve karpuz suyu veriyorum arada
Ozge_AyazEfee Minnakbebis eğer Dr unuz onay verdiyse Bi cam rende işinizi görecektir. Cam rendede püre haline geliyor zaten hemencecik. 3 gün kuralına uyarak gidebilirsiniz.
Tazeanneee Minnakbebis gereksiz Bi durum oluşmuş bence bende bişey sorduğumda cevap alamıyorum ama sizin yaptığınızı yapmıyorum Google da arama yapabilirsiniz
[silindi] Minnakbebis normalde ek gıda yazsanızda cevap verirdim ben ama şu an çok antipatik geldiniz bana
Ozge_AyazEfee Minnakbebis bence yanılıyorsunuz. Evet onlarda lak lak, yığılma daha çok oluyor ama diğer postlara da elbet cevap geliyor. Bilgi ve tecrübe dahilinde gördüklerime yazıyorum şahsen 🌸
Minnakbebis ipek3407 postlarıma cevap verilmediği için olabilir. Niye takıldınız bu kadar ? Içeriye bu kadar önem veren yok.
Ozge_AyazEfee Minnakbebis dalga geçer gibi oluyor bence. O yüzden öyle bir yorumda bulundum. İnsanların aklıyla dalga geçmek gibi.
Deletedmom200 Ozge_AyazEfee evet size katılıyorum kaynana görünce koca postunda herkes bı çekmiş bilgi sahibi ancak sağlık ek gıda konusunda 2 kişi bile cevap verse yetiyor bence 💜
ipek3407 Minnakbebis baktım da postlarınıza yazan olmuş az yada çok cevap almışsın sonuçta. Neyse sizin kendi kararınız :)
Minnakbebis [silindi] kimseye burda sempatik görünmek gibi bi derdim yok zaten niyetim cevap almaktı bence uzatılacak yönü yok
Deletedmom0028 Minnakbebis ek gidaya gecmedik ama ben de bi konu hakkinda post actim 2 3 defa cevap alamadim cevapsiz kalan postlarim olmustur haklisin insanlarin bu kadar ustelemesine gerek yok bu tür basliklar daha cok dikkat çekiyor maalesef ki