Miradeniz Syktoprak antibiyotik değil antivirüs .Virüsün hücre içinde çoğalmasını ve hastalık yapmasını engelliyor mutlaka kullanın
Slyshn Miradeniz aynen bizim doktorda sizin yazdıklarınızı dedi ben kullanmak istemedim hatta maalesef mecbursunuz yoksa peşine bronşit veya kulak iltihabı olabilir bebeginiz dedi 😕
reynwoman Syktoprak evet ya aynı bizimde durum normalde kızım yemesi içmesi güzeldir ama hasta olunca sıfır iştah bir biberon süt içiremedim iki gündür aç valla iki gündür yavrum yaa çok üzülüyorum böyle olunca inşallah iyileşirler hemen bebekler hasta olmasın dertlerinide anlatamıyorlarki anlayalım
reynwoman ikikizannesi bugün başladık bakalım inşallah şifa olur bizede kaç saat arayla kullanıyordunuz siz peki yani antibiyotik saati gibi 12 saatte bir mi verilmeli illa
reynwoman Syktoprak hmm tamam canım bende öyle yapayım o zaman bizde bugün akşam üstü 5 gibi vermiştim o zaman tekrar sabah 5 te veririm
reynwoman ilkgozagrimmmm doktorları da anlamıyorum bazen valla sonra dayak yedik darp olduk diye ağlıyorlar ama bazıları hak ediyorlar bugün kızımı devlet hastanesine götürdük ilk önce çocuk acile girdik kayıt açtıracaktık dedilerki doktor yok grevde doktor şok olduk nasıl ya dedim burası devlet hastanesi değil mi nasıl doktor kendi kafasına göre cekiyo gidiyo yapabileceğimiz bişey yok çalışmıyor doktor dedi sekreter çıktık hemen özel hastaneye geçtik maddi durumumuz olmayabilirdi özele girmeye bebeğim ateşten havale geçirebilirdi ve devlet hastanesindeki doktor beyin keyfi grev yapmak istemiş şu hale bakın yazıklar olsun artık bunlara
ilkgozagrimmmm reynwoman Bende sizin gibi düşünüyorum. Gidemeseniz ne olcakti keyfine göre davraniyoelar hep.
Syktoprak reynwoman sizde ishal de varmi acaba oğlum da ishal de oldu acaba diş mi yoksa ilaclarmı ama ağrı yok olsa aglar
ilkgozagrimmmm Ae42 Bizim yarin 3 gün olacak. Geçmezse tekrar gidelim o halde. Birde 7 gün boyunca ates düşürücü mü kullandiniz
Ae42 ilkgozagrimmmm Maalesef ara ara kullandık mecbur, domtor öyle söyledi yeri geldi 12 saat yeri geldi 6 saatte, çünkü ateşi biranda yükselebilir dedi doktor
Slyshn reynwoman Biz kullandık mecbur antibiyotik değil dedi doktor ama influenza yı tek geçiren ilaç verir vermez 2 güne düzeldi bebegim çok kötüydü geçmiş olsun
ilkgozagrimmmm Slyshn Çok geçmiş olsun neleri vardı. Bize boğazı kızarık dedi antibiyotik verdi 2,3 gün ateş sürece dedi bugün 3.gün ateşi dün gece 1 kez çıktı ama şuan yine acaba antibiyotik işe yaramıyor mu test mi yaptırsam özelde devlet yapmıyor
reynwoman Slyshn evet öyleymiş ya bende dün başladım şuruba sabah akşam bide bu sabah 3. Dozunu verdim sanki bi tık iyi oldu gibi inşallah yarına daha iyi olur
Slyshn ilkgozagrimmmm ilk iki gün burnu aktı göZleri yaşardı 3. Gün 38 derece civarları ateş sonra yüksek ateş çok inatçı bir ateş. 39.9 oldu bir akşam kaptık hemen hastaneye götürdük ıslak bez koydular heryerine influenza dedi doktor enfluvir şurup verdi. Bu şurup sayesinde düzeldi oğlum. İyileşmesi nerdeyse 8 güm sürdü.
ilkgozagrimmmm Slyshn öksürük düzeldi mi ilaci kullanınca ? birde hastayken iştahı nasıldı sadece beni emiyor hiçbirşey yemiyor
Slyshn ilkgozagrimmmm bizim öksürük hiç olmadı burnunun tıkalı kalmasına hiç müsade etmedim hep hortum gibi birşey varya onla çektim burnu hala dolu iyileşti ama bitmiyor. Bu arada hiçbirşey yemedi canım ya ateşliyken hep meme emdi yiyecek hali de yoktu kuzumun hiç sadece çok az şehriye içiyordu limonlu birkaç kaşık
ayazasaf reynwoman antiviral bir şurup bu hem herpes geçirdiğinde hemdd ingluenzada kullanmıştık bunu