1selvi Hayalinizdeki meslek neydi ne oldunuz ?😊 Benim hayalimdeki meslek öğretmenlikti ev hanımı oldum 😂
Deletedmom8453 1selvi Avukatlıktı. Çoğu kişi yapabileceğim konusunda hemfikirdi ama ben değildim hahahahah😂
Mucizem-Sare54 1selvi hep doktor olmak istedim ama tabi hic çaba olmadan olurmu ben gıda teknikeri olabildim malesef
urazinannesipel Deletedmom8453 benim de avukatlıktı nitekim oldum da ama çok pişmanım şimdiki aklım olsa doktor veya eczacı olurdum.
Batuhankaan Deletedmom8453 merhaba anneler bişey sormak istiyorum ben şimdi 4 aralıkta doğum yaptım bugün 36 günlük olmuş oluyoruz ama happ Kids uygulamasında 1 ay 4 gün yazıyor bizim kırmız tam olarak ne zaman çıkıyor
Matildaa Öğretmen olup atanmaktı oldu şükür. Branşı tutturamadım bi 😊 matematik istiyordum, fen oldu 🙃
eliff27 Matildaa bende fen bilimleri öğretmeniyim 😊 ama atanamadım henüz tecrübelerinizden faydalanmak isterim hocam
Hatcem Mucizem-Sare54 merhaba kızım bugün hep öksürdü boğulurcasına babası pastaneden poğaça almış ondan kaynaklı olur mu
2papatya 1selvi Türkçe öğretmeni olmaktı. Memur oldum 😂 ama genelde öğretmen misiniz diye soruyorlar ruhen öğretmenim sanırım 😂😂
biryazmasali 1selvi ben cocukken dansoz veya manken olmak ısterdım hep😹 ılkokulda bankacı olmak istemiştim sonra cok degısti tabı .bankacı oldum sonra şimdi ev hanımı😹
Boncuk1421_ biryazmasali bende dansöz olmak isterdim Işıl Işıl kiyafetler makyaj masası ışıklı. Küçükken dansöz olursam sahip olurum sanıyordum tabi Yeşilçam filmlerinin etkisi 😂😂
TugceRain biryazmasali benim de hayalim dansözlüktü 😂😂 stilist oldum. Ama kendime dansöz kıyafeti almıştım üniversite zamanı. Nasıl içimde kaldıysa 😂😂😂 şimdi bazamın altında yatıyor.
Boncuk21 1selvi öğretmen oldum . Şimdiki aklım olsa hiç okumakla uğraşmazdım . Zengin koca bulur keyf yapardım . Zira öyle olanlar çok mutlu . Bizde memur maaşına talim 🙄
aysbln Boncuk21 nerden biliyosun mutlu olduklarını belki ruhları açtır mutlu görünmeye çalışıyolardır.
Deletedmom789 1selvi animasyon bölümünden mezun olup kendi çizgifilmimi yapmak istemiştim 🤓 ev hanımı bir tarih öğretmeniyim şimdi, baba engeline takıldık
Bibebisgordumsanki 1selvi psikiyatrist olmaktı. Bilgisayar mühendisi oldum. Memur olarak çalışıyorum. Gittikçe düşmüşüm 😅😅😅