Vanilya ozman öncelikle tuvalete gittiğinde aşırı tepki verip aglamıyorsa sorun yok eninde sonunda yaparsınız, ilk bezi çıkartacagın gün kakasıno yapmasını bekle öyle tamamen çıkart ki ilk günden kabız olmasın çnkü kaçınılmaz son kaka tutma.. bu problemi sıcak suya oturtup oyun oynatarak zeytinyagı vs verip ilk günler çok katı beslemezsen sıkıntı olacagını sanmıyorum sonra beraberce klozet adaptörü seçin renkli ilgi çekici secenekler sun mesela(ben lazımlık hiç istemedim ugrasamam diye) dediğim gibi bolca don bolca sabır asla kızmak yok her tuvalete gittiğinde onu mutlu edecek övgüler, ilk bezi çıkarttıgında saat başı teklif et ama sürekli sorma sıkma ilk gider yapmaz içeri gider altına işer çok normal ama hep tuvalete yapması gerektiğini sabırla anlat her yaptıgında duvara stıcker yapıştıracagınızı söyle muhtemelen ilk gece bez tak akşam vakti çok sıvı içirme uyuduktan bi saat bi bucuk saat sonra uyandır tuvalete götür yapar yapmaz sen dene , ikinci gün gece hiç bez bağlama yine takip et nezman işeyecegini anlıcaksın zaten genelde bi saat sonra çişi salıyorlar 😅 yani bütğn bezleri yoket ki bi iki istemem dediğinde beze dönebilcegini düşünmesin bi hafta en azımdam hiç biyere gitme misafir kabul etme ilgisi dagılmasın eşinle aranızda çiş yapmaya mı gidiyosun falan diye sesli şekilde birbirinize haver verin ki oda anlasın sizinde tuvalete gittğinizi övgüyü unutmayın arkadaşlarından örnek verm tuvaletle ilgili kitaplar okuyun aklımıza takılan bişey varsa cevaplarım 🥰