Oznur_0708 Havuç tadımı yaptırıyorum 2 gündür öğürüp yemiyor çıkarıyor ağzından hiç bişeyi sevmez yemez diye korktum açıkcası 5 aylığız🤦🏻♀️
Birbebekkkbircicek Oznur_0708 aynen canım iştahlı mı bebeğin normalde ben de ıkı gündür patates veriyorum öğürüyor kusucak yani az kalıyor sevmez diye korkuyorum
Prensesannesi38 Oznur_0708 daha dur yolun başındasın fazla ısrarcı olma aradan bir kaç ay yada hafta geçsin tekrar dene nasıl bizim bazı şeyler damak tadımıza uymuyorsa bebişlerinde öyle ;)
Oznur_0708 Birbebekkkbircicek normalde tok olsa bile saldırıyor memeye çok iştahlı görüyodum hayal kırıklığı yaşadım resmen 😂
Oznur_0708 1ana1bebe kıvamı haşlayıp ya kendi suyu ile ezdim yada kendi sütümle ezdim çatalın arkasıyla yinede kaşığın ıcuylada versem beğenmedi
Oznur_0708 Prensesannesi38 alerji varmı yokmu diyede 3 gün kuralına uymaya çalışıyorum yarında biraz tattırıp başka bir besine geçicem
Yasemin38 Oznur_0708 canım öğürmesi çiğneme ve yutma refleksinin gelişimiyle alakalı. Tadımlarda zaten kaşığın ucuyla dahi alsa kârdır. Öyle tabak tabak yemesi beklenmez. Sütünle kıvamlaştırarak verebilirsin😊
Oznur_0708 Yasemin38 denedim onuda dün kıvamlı olsun diye kaşığın ucundakinide atıyor zatem tadım 1 çay kaşığı 1 tabak yapmıyorum bile 😂
Oznur_0708 Birbebekkkbircicek tatlı patates diyolar burda a101 e gelmişte onu alcam gelmişken tattırıyım doğudayız görevden dolayı hiç birşey bulunmuyor bulmuşken tattırıyım