tineanigra ecrinaselin_annesi mevsimi değil şu an maalesef ben yaşadığım yerde bulamıyorum boşnak fasulyesini börülce diye kakalıyorlar burda memleketten alıyorum
SeninAnnenBirMelektiYavrm ecrinaselin_annesi gayet güzel lezzetli. Genelde kabuklu yeriz haşlayıp yağlı limonlu. Ama şuan mevsimi değil geçti
Bety tineanigra bende öyle yapayım hiç atmadım annem yapar genelde ben pek yapmam 🥲 teşekkür ederim 🙏
ecrinaselin_annesi _bahar_ Ben hiç burdaki pazarda görmedim de nerde satıldığıni da bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu mevsimi gelince denerim☺️
_bahar_ ecrinaselin_annesi Yazin alın taze fasulye gibi yapıyorum ben soğan börülce kavuruyorum sonra domates koyuyorum az su koyuyorum çok lezzetli oluyor yiyince taze fasülye tadı yavan gelecek
SweetPaw tineanigra oooof ki ne offf 😋 @Yazannesi1 gece gece yemek postlarina girmek bize ne kadar aç olduğumuzu daha da çok hatırlatır mi acaba 🤪
Gullcann tineanigra Bu biraz basit ama içine haşlanmış küp küp havuç. Yine turşu isteğe bağlı domates vsde koyunca çok daha güzel oluyor