minnosunannesi06 KizLar kaslarim cok seyreklesti on kisimdan bana onerebilceginiz kas kiprik serumu var mi kullanip memnun kaldiginiz eczane ve ya aktardan alan bide gunes lekeleri icin krem
Rubab_Mommy minnosunannesi06Vazelin cok cok etkili.1 2 haftaya hemen etkisini gosteriyo kaşlarina ve kirpik diplerine sur.
Funda-12 Güneş lekeleri de zor açılan bir lekedir kolay kolay geçmez güzellik salonlarından yardım alabilirsiniz
NurCum Watsons dan New Essentials Kaş Kirpik Bakım Yağı 10 ml + 10 ml Almıştım Hem Kaşlarım Çok Çok Seyrekti Hem de Kirpiklerim Çok Uzun ve Gür Duruyor Aşırı Memnun Kaldım Tavsiye Ederim
NurCum minnosunannesi06 Ben Kendim Alışveriş Yaparken Kasa Arkası Üründü Öyle Aldım İyimidir Dedim Orda Olan Bi Kaç Müşteri Çok Tavsiye ettiği Bi Üründü Bende Öyle aldım Fiyat Performans Ürünü
Kayracim minnosunannesi06 arifoğlu olan ürünü kullanıyorum bende çok memnunum bende avm de mağazasından almıştım 20tl ye . kaşlarımın çıkmayan yerlerini çıkarttı tavsiye ederim
Mlkhrn minnosunannesi06 ben kaş kirpik serumu kullanmadım ama diğer ürünlerinden kullanıp aşırı memnun kaldım. Takip ettiğim kadarı ile kaş kirpik serumunu kullananlar çok memnun. İnstagramda atölye Feride diye bir sayfa var. Orayı bir inceleyip bakın isterseniz