Mommyishome Bebelerinizle neler yapıyorsunuz? Malum pandemi çıldırdı. Ama evde durmaktan da çok sıkılıyoruz. Önerileriniz neler? Nerelere gidiyorsunuz?
BuzluKahve Mommyishome Biz her hafta sonu önceden belirliyoruz, genelde merkezden uzaga kaçıyoruz. Çeşme’ye gidiyoruz sıklıkla. Tire’yi çok seviyoruz, kar olunca Manisa Sipil veya Bozdağ’a gidiyoruz. Uzaklaşmak istemiyorsak da İnciraltı Kent Ormanı.
BuzluKahve Mommyishome hafta ortadı alternatifi isterseniz de çarşamba günleri fuarda üretici pazarı kuruluyor. Harika ürünler getiriyor köylüler. Gitmişken çocukları da oyuncaklara bindiriyoruz. Pazardan börek alıp Sanat Kafe’de oturuyoruz çay içiyoruz.
Adige55 Mommyishome 4 buçuk aylık bebişim babasıyla evde zaman geçiriyor arada bir sahilde dolaşıyorlar
Mommyishome BuzluKahve çok soğuk olmuyor mu? Kapalı mekanlara gidiyorsanız özellikle çeşmede tavsiyelerinizi almak isterim. Biz pandemide o kadar kapandık ki ferah mekanları hiç bilmiyorum. :(
Mommyishome BuzluKahve tireye gitmek isterim aslında ben de ama bebeyle nasıl nereyi gezebiliriz? Biz genelde böyle yerlere yemek yemeye gidiyorduk çocuksuzken 😂😂😂
BuzluKahve Mommyishome Enn soğuk haftalarda İnciraltı tarafında takıldık. Ama ben pek sakınmıyorum, Güzel koruyan hafif bir montla kışı bitiririz:) Çeşme eski yol üzerinde Hanedan veya Tepe Kahve’de kahvaltı yapıp geçiyoruz Ceşme’ye. Marina’da dolaşıp üşüyünce Verona’da oturuyoruz. Tuzu Biberi de fena değil.
BuzluKahve Mommyishome Biz doğayı seviyoruz baya. Bir kaç hafta önce Kaplan Dağ Köyü’ne gittik. Pazara uğradık. Yukarıdaki Kaplan Dağ Restoranında yemek yedik döndük.
Mommyishome BuzluKahve tepe kahveyi severiz biz de ama çok sıkışık mekan dışarda da oturulmaz ki şimdi :(
Mommyishome BuzluKahve tireye yükseldim ama yarın ve pazar yağmurlu. Azcık açarsa çıkarız yarın belki yola 😂
Mommyishome BuzluKahve bir gün doktor kontrolünden çıkışta pazara denk geldim onu denedik ama oyuncaklara bizimki binebilir mi bilemedim. 18 aylık olacak bizimki.
Gunesay BuzluKahve ah ah çalışırken öğle arasında arkadaşalrla bizde öyle yapardık. Anılarım depreşti resmen 🙃
BuzluKahve Mommyishome Ah evet malesef son yıllar fena oldu. Kalabalık genelde 11 gibi başlıyor. Biz 9:30 gibi orda oluyoruz kimseler olmuyor sömine yanını kapıyoruz😂
Mommyishome BuzluKahve ooo siz erkencisiniz. Biz 9:30 da bebeyi yataktan kazıyarak kaldırıyoruz anca uyku düzenimiz yok çünkü 😂😂
Mommyishome Adige55 oyy maşallah öok küçükmüş sizinki. Azcık daha büyüsün beraber de gezersiniz inşallah :)
BuzluKahve Mommyishome bizde de uyku fena. Ama 8:30 gibi uyanmış oluyor. Ben 8′de kalkıp hazırlanıyorum, 8:30′da emzirip çıkıyoruz. Yarım saate kahvaltıdayız Balçova’dan 😂
Adige55 Mommyishome çok zooor gezme tozma :) ben gece gezmeye zaman bulabiliyorum onun dışında sürekli işteyim kızım hafta içi benimle işe geliyor azıcık büyüsün gece eğlencelerime arkadaş olacak 🤘