Rumeysa01 Mama kullanan anneler hangi marka mama kullaniyorsunuz bebelac kullaniyordum fakat bebegim icmiyor sizce hangisine gecmeliyim ☺?
Hayriyedeniz Rumeysa01 ben ilk başta hipp kullandım anne sütüne en yakın olanı o çünkü ama r süre sonra bebeğimde kusma yaptı duan aptamil kullanıyorum memnunuz
Seydameva Rumeysa01 ben kullanmıyorum mama ilk başta bir sarılık olduğu için aptamil verdik onu yedi ama çok şükür 15 günden sonra ihtiyaç duymadık ama drmun dediğine göre en iyisi sma imiş anne sütüne en yakın olanı oymuş isterseniz bi deneyin ☺️
Alara59 Rumeysa01 valla benm kızım 16 aylık oldu aptamilden baska mama içmiyor ne denediysem kabul etmedi
Rumeysa01 @Hayriyedeniz ilk aptamil aldik fakat onu hic icmedi onu icmeyince bebelac a gectik cok guzel iciyordu fakat artik hic icmek istemiyor
Nmet01 4 bucuk aylik kizim emiyor ilk aylar sık ca mama verdim sütüm azdı. Şimdi gunde 2 kere veriyorum sadece. Hipp combiotic cok memnunum gazinida cok rahat cikariyor
Suespodu Aptamil bebelac denedik en sonunda bebivita çok iyi geldi yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz başlarda kabızlık bizde çektik mamanın içine hakiki zeytinyağı koyarak yapıyordu alıştı bi süre sonra öneririm.
Minikprenseees Golden goat 15 gündür kullanıyorum çok severek içiyor kızım. Öncesinde bebelac ar kullandım kilo alımı çok iyi gitmedi bu mamada 15 günde 300 gr aldı