Selink Yeni doğan vitamin k asısı zor bulunduğu icin bebeğime yapılamamış yaptırmak gerekir mi nasıl bulunur?
Deletedmom113 Selink uzulme korkutmak istemem ama cokkk önmli bir asi :( insallah temin edilir de vurulur
Mom090 Selink o ne demek ya doğar doğmaz hepatit b aşısı ile k vitamini aşısını hastane yapmak zorunda prosedür bu şekilde ayrıca k vitamini aşısı tabiiki çok önemli kanının pıhtılaşmasını sağlıyor
mama Selink çok önemli bir aşı canım. Mutlaka bulup vurdurmalısın. Yanlış olmasın ama 48-72 saat içinde yapılmalı
Hercai88 Selink avusturyada yaşıyorum doğumda yapıldığını görmedim belki yapıldı bilmiyorum ama ysklaşık 2 aylıktı ağızdan verdiler k vitamini bebeğime
Aslozkn Mom090 gercekten bebegin K vitamininden yoksun olarak mi yaratildigini düșünüyorsunuz. bu k vitaminini, sümme hașa Allah koymayi mi unutmuș da doktorlar zerk ediyor masum bedenlere?????????????
Mom090 Deletedmom113 hadi canım daha ne hallere düşücez bakalım eczanelerde ilaçlar yok Çok önemli olan k vitamini aşısı yok 😱 tabii Dolar, Euro aldı başını gitti zAm gelecektir ondan çekmişlerdir şu hale bak yaaa
Deletedmom113 Selink evet suan yok piyasada ve butun doktorlar zaten sikayette bulunmus insallah bulunur yaa
Mom090 Deletedmom113 şaka gibi ya şu hale bak neyse konuşmayacağım 🙊 Allah devletimize ve başımızdakilere zeval vermesin diyeceğim çekileceğim 😂