larensmom Kizlar yarin misafir cagircam yabancı değiller yengem annem falan dolma salata poğaça falan tamamda tatlı bulamadım ya. Kolay akşamdan yapıp yarına güzel olcak bi tatlı tarifi verir misiniz farklı bisey olsun ???
Kadermelek1996 larensmom ıslak kek veya daha fazlası için nefis yemek tarifleri uygulaması ben tatlılara ordan bakıyorum
Kutaynihal Katy en sevdiğim ve her misafirin sevdiği tatli mutlaka akşamdan yaparım durdukça daha güzel olur ❤️
Katy larensmom olur evet daha da güzel olur dinlenirse. Bende burdan gormustüm tarifi güzel hafif bi tatlı
Deletedmom636262 larensmom hayır ne sıcak ne soğuk normal olacak ama şimdiden yapsanız akşama daha güzel şerbetini çeker
Tuba11 larensmom Hira tatlısı yap. Tarifi nette yazıyor. İlk defa yapmıştım bende o kadar güzel oluyor ki. Hemde evde olan malzemeler ve resmen 3 dakika da yaptım 12 dakika falan da pişmesi sürdü. O kadar güzel ki. Bebeğim kucaktan inmemesine rağmen o uyanıkken bile 2 di da yapıp fırına atıyorum çıkınca şerbet falan ama çok hafif çok güzel oluyor. Herkes o kadar beğendi ki anlatamam.
Aalya larensmom Cocostar pasta,ağlayan pasta,muhallebili kadayıf , magnolia , çikolatalı tavuk gögsü hepsi de çok güzel oluyor 😅
Selcan larensmom borcamda köstebek pasta yapılışı basit oluyor birde akşamdan yaparsanız ertesi güne daha da güzel oluyor. Porsiyonluk şekilde değilde kare borcama olan var tarifler arasında o şekilde bende misafirler geldiğinde yapıyorum pratik oluyor öyle kolay da ☺
dandiniko Selcan tarifini hangi sayfadan baktınız rica etsem söyler misiniz 😊 denemek istiyordum köstebek pastayı
Deletedmom484545 larensmom kıbrıs tatlısı muhallebili incirli kek ıspanaklı kek köstebek pasta küçük küçük köstebek pastalar yapabilirsin
larensmom Deletedmom484545 evet biri daha yazmış hiç bilmiyordum bakıyorum şimdi canim köstebek pastaya tesekkur ederim
dandiniko larensmom hira tatlısı nefis yemek tarifleri. Çok güzel oluyor bir gün önceden yapın ertesi güne daha güzel oluyor hemde yapımı kolay