kubraanne Tombikdonerartikcokpahali aynen ya bende hastayim heryerim agriyor ve midem bulaniyor en kötüsüde bu nasıl yemek yapacam herkes hasta ya buara 🙁
Ssssraa Mom54554 hahaaa😁 benim ki 20 dakikalık mesafede çok da yakın değil ama daha yakın olmasını isterdim🐥
-erCansu- Mom54554 dün köri soslu tavuk pılav sebze çorbası yaptım ıkı gün yeriz diye düşünüyodum ama kocam sağolsun hepsını yedi kshsjsjsk 😂
Goktugdemet Mom54554 keşke bende 2000 kilometre uzakta olsaydım 😊 2 dakıkalık yakındayım alt katta oturuyor 😂
Hatice_nur07 Mom54554 kaynanayla alt üst oturmanın faydası 😂😂 ne yaparsa onu yiyecegiz ama et haşlama kokuları geliyor 😂
Ssssraa Hatice_nur07 yanlış anlamayın ama hep merak etmişimdir, baş başa eşinizle yemek istemiyor musunuz evinizde? Ya da ne bileyim kendi ellerinizle hazırlamak istediğiniz olmuyor mu😃
-erCansu- Mom54554 hsgaja ya ne zaman böyle düşünsem hepsini yıyor ama yemediği zaman mutlaka bi işimiz çıkıyor o yemek hep kalıyor 😂
-erCansu- Elif_p çok güzel oluyor ya 🙈 sebze çorbasını ilk defa yaptım oğlum için onu eşim begenmedi 😂
Hatice_nur07 Mom54554 sağolsun valla sabah öğle akşam yemek hazır diye arar istersek gşderiz istemezsek gitmeyiz ama ben genelde gitmeyi tercih ediyorum 😂