BurcuKucuk Mom54554 mercimek çorbası yapacağım, yemek konusunda kesimi karar veremedim ama fırında beşamel soslu patatesli tavuk yapabilirim ya da tavuğu kızartıp yanına makarna olabilir🤷🏻♀️Yanına da ev yapımı turşu 😍
limonkolonyasi Mom54554 bende bunu düşünüyorum ya of hergun aynı dert 😞dünden kuru fasulye pilav var yanına ne yapsam acaba belki bana da fikir veren çıkar
Mom54554 Tombikdonerartikcokpahali bendeee adetim gelmiş her yerim ağrıyor , zaten kaç gündür hafif şeyler yapıyordum , bugün normal bir yemek yapmak istiyorum artık 😂🙈
kubraanne Tombikdonerartikcokpahali aynen ya bende hastayim heryerim agriyor ve midem bulaniyor en kötüsüde bu nasıl yemek yapacam herkes hasta ya buara 🙁
MelekSubasi Mom54554 Mutfağı severim de bazen hiç yapasım gelmiyor😁 artık bitmesin diye her şeyi en az seviyede kullanıyoruz çünkü bitecek diye stres oluyor insan🤦
aysenur65 limonkolonyasi aynı şekil benim de oyle dun aksamdan kuru fasulye pilav var ne yapacagimi blmiyorm
gozde_88 bikerem makarna aksama kadar taze kalir mi ya? Bende ısıtılmış makarna sevmiyorum ondan mı öyle geliyor acaba
Ssssraa Mom54554 hahaaa😁 benim ki 20 dakikalık mesafede çok da yakın değil ama daha yakın olmasını isterdim🐥