Brutal-Betty Kizlarrrr bime koşun çok güzel şeyler gelmiş 🙈 3 boyutlu hikaye kitaplarına bayıldım aldım😂 Organik pamuklu kalın çoraplar ilk kartlarım gelmiş 3.5 TL
minikturta Brutal-Betty yorganlı battaniye ve yastığı, 100lu top, basamaklı tabure, organik çorap, 2 tane ilk kitabım, 2 tane de hareketli kitap alındı biz uyurken habersizce annenemiz almış 😂😂😂
yasacmalamalo Alygkc bn de annmlere ddm memlekete ordakileri de bıtırmşler insafszlar burda bn bebeğimle cıkamadım yagıslıydı bi de ☹️
yasacmalamalo Balkizimmmmm bu cok guzl 3 aylıktan beri yatyrz kullanıyrz6.aya gırcz cok sevyr kızım 😍
Brutal-Betty Balkizimmmmm benim oğlum 4, aylık bunu kullanıyoruz gerçekten çok işime yarıyor çok seviyor
minikturta Brutal-Betty ay valla dışardan ucuz diye aldık 60 liraydı dışarda, ay bizimde var da Annem alayım da burda dursun demiş 260 km var aramızda gelirken yatak yorgan getirmesin diye 😂
Brutal-Betty Balkizimmmmm evet aynısı hamileyken almıştım oğluma şimdi 4 aylık çok güzel vakıt geçiriyor halısında
Brutal-Betty Minikoalamm Evet Buradaki bimde de çok şey yoktu bimdeki eleman da biriyle konuşuyor telefonda sen seçtiklerini at bana depoya koyarım diyor ne güzel dünya 😂
Brutal-Betty Geç de gitmedim aslında ama hiç bir şey kalmamış ya😂 özellikle yürüme arkadaşı için gittim ama bitmiş 🙈
aylizinannesiii yasacmalamalo Burasıda yağışlı cikamadim annemlere dedim kalmamis sabah dokuz da almialar hepsini
aslansmomm Brutal-Betty ay alanlar fotoğraf atsın çok merak ediyorum yağmur yağıyodu bebemi çıkaramadım yaaa😞