Haydinn Meeleek ah canım bilemedim ki pipisimi yana kayıyor acaba bazen öyle şeyler oluyormuş burda okumuştum
Potkiracagi Meeleek canbebe deneyebilirsiniz biz gündüz canbebe gece prima kullanıyoruz bazen erken uyuyor bezi değiştiremiyorum taşma sızıntı vs olmadı
Kuzeyin_annesii Meeleek bez bedeninde sıkıntı olabilir yada bağlayışınızda. Bi ara bizde yasadık o durumu 4 no kullanıyordu 4+ aldık sorun kalmadı. Bende prima, molfix, soffio, baby me, Evy baby, baby turco kullandım ama sorun yasamadım
Meeleek Haydinn ara sıra olmuyorki hergun gercekden artık bebeğim buz gibi uyanıyor gece değiştirince uyanıyor uykusuz kalıyor ne yapacağım bilmiyorum
MelinayAsel29 Meeleek kac aylik Ben sleepy extra kullaniyorum lastikleri sıkıda degil ama gevsek mi bagliyorsunuz acaba. Primada kullandim agzina birlik dolmadigi surece tasma sizma yapmiyorsu cabuk sisiyordu. Baglamda kenarlari popo kisminin kivrik kalinca disari sizabilir . Baska bez huggies bulabilirseniz ince bi bez degil ama bel lastikli cok kaliteli bi bezdir. Pek nadir bulunuyor
Sucukluyumurta11 Meeleek baby me aloe veralı olan, dogdugundan beri kullanıyorum. Akşam 9 da takıp sabah 9 da değişiyorum gram sızdırmadı bugüne kdr