Meeleek Kızlar artık bıktım gece sızdırmayan bez varmı? Prima,sleppy,baby turco sınıfta kaldı hergun bebeğim sırılsıklam kalkıyor sürekli hasta oluyor bu yüzden lütfen yardımcı olun
-Gizem- Meeleek canbebe & baby turco 12 saat kaldığı oluyor sızdırmıyor. Sleepy çok sızdırıyor. Bedenini doğru seçtiğinizden emin olun ve bezi bağlayınca popo tarafı lastiklerini düzeltin
Momanne06 Meeleek molfix kullanıyorum çok memnunum 7 aylik bebegim gece yatmadan bi kere değiştiriyorum gece kaka yapmadığı sürece sabah değiştiriyorum dolduğu halde hiç sızıntı çıkmıyor
Dilek00 Meeleek gece yarısı 1 kere değiştirin isterseniz ben cözümü oyle buldum, 20:00 de yatıyor gece 2 gibi bir değiştiriyorum 7:30 uyanış
Happydef Meeleek bağlamada yada numara seçiminde mi problem var acaba 10 ay Prima kullarım şimdi sleepy hiç yaşamadım bunu
Gulkizim Meeleek bedenini küçük kullanıyor olabilirsiniz ben de prima premium care kullanıyorum çok pahalı diye bir sürü bez denedim geri döndüm ona. Şimdi 2 numara küçüldü biraz elimdeki bitsin diyorum taşıyor 2 gündür. 3 numarayı taktım taşmadı
Haydinn Meeleek biz baby turco kullanıyoruz hiç öyle sorun yaşamadık molfix pure softan geçmiştik pahalılaşınca mecbur , onda da hiç sızdırma taşırma olmuyor du deneyebilirsiniz
Meeleek Haydinn ondan memnundum ama çok pahalı baby turco 5 saat sonra sirilsikdam ediyor 1 haftadır kullanıyorum hergun tasirdi