ueums irva Ben prima premiumdan geçiş yaptım çok da beğendim mavi paket molfixi yaradı da şükür ama ben nasıl şok markette o fiyat olur onu anlamadım büyük markette daha uygun
irva ueums Şok markette genelde öyle oluyor.İndirimli bir bez pek görmedim oradan o yüzden hiç alışveriş yapmam.
ueums Med Evet işte her markette aynı olsa derim eyvallah normali bu ama güya şok market ucuz bilirdik
Med ueums denk gelirsem şikayet edeceğim, 25 tl ye alıyorum 20 tane bezi. Ayni bez 60 tl yazıyor 101 de. Neyin kafasıysa artk iyice zıvanadan çıktılar. Hakmar varsa ordan alın.
ueums alimmiseni Ya ben de molfix geçtim geçeli ordan alıyordum hiç başka yere bakmamıştım valla üzüldüm ya
ueums cankuzularim Yok valla bitmişti normalde hep ben alırdım evin yanı şok diye gece eşime al dedim oda büyük marketten aldı fiyat bu diyince inanamadım farketmesem halâ almaya devam edicektim şoktan
Azraymm ueums HFA uygulaması var bilmiyorum bilginiz varmı yükleyin telefonunuza ve şikayet edin gelip inceliyorlar hemen
ueums Azraymm Edicem valla yazık günah ya bir beze 3 lira veriyoruz el insaf buraya asıl yazma sebebim benim gibi her yerde o fiyat zannedip alanlar almasın diye
Mervegem ueums bugün a101 den aldım bebem natural. 6 numara 80 tane 100 tl. Ve gercekten cok güzel bi bez umarım fiyatı hep böyle kalır 🙏
ueums Mervegem Canım böyle prima molfix gibi çişi eşit dağıtıyomu benim için önemli olan o mesela sleppy baby turco denedim 1 saatte bir bez değiştirdim bi iki kere işese bez aşağı sarkıyodu
Bualemdeyeniyim ueums kac no kullanıyonuz. Ben migrostan alıyorum ikincisi %50 indirime düsüyor. 60lı iki paket 120tanesini 110tl ye alıyorum
ueums Bualemdeyeniyim Ya migrosa gittim kampanya duyunca çalışanların haberi yoktu inanır mısın fiyatları bile daha etiket koymadık bilmiyoruz dediler böyle saçmaladılar