Deletedmom896 Serife00 Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz…Rahmetle anıyoruz değil mi Kayahan’ı
Serife00 Deletedmom896 27,5 Denk gelmemişin herhalde yaş belirttiğim postlara ben sana denk gelmiştim oradan biliyorum ☺️
Deletedmom896 Serife00 Allah uzun ömürler versin çiçeğim dikkatimi çekmemişsin demek ki 1 post hariç konuyu açmaya da gerçek yok hangi post biliyorsun ☺️
bebisimmm1 Deletedmom896 merhaba ☺️ botoks için fikrinize ihtiyacim var. Yilda bir mi tekrarlanmasi gerek yoksa yilda iki mi? Açıkçasısı öyle zirt pirt yapmak istemem
Deletedmom896 Serife00 Naçizane fikrimi beyan etmiştim kaşlarını kim yaptıysa toyluğunu senin üzerinde denemiş denek misali… sahi düzelttirdin mi tekrar yaptıracak olursan phibrows sertifikası var mı talep et ☺️
Serife00 Deletedmom896 ihtiyacım olursa tabi ki sorarım tşk ederim ama benim kaşlarımda hiç bir işlem yok 🤷🏻♀️
antropologanne Deletedmom896 waow ne güzel 😍 Sey o zaman tam da aradigim kisisin 🙈 Göz altlarim genetik olarak cukur( bildigin cukur abartisiz) ve siyah bildigin. Her görenin aa buda ne boyle demesinden yĩldım artik. Varmidir bir cozumu ?
Babyplus Deletedmom896 saçtan alınan telde kıl tekniği haline gelebilir aslında sadece şekillendirme işlemi gerekebilir Giden saç teli yerine de tekrar ekme işlemi gerekir tabii oda ayrı maliyet
Deletedmom896 bebisimmm1 Rica ederim birde dysport botoks olmamasına dikkat et direk botoks olsun markası 😘
Deletedmom896 antropologanne Işık dolgu yaptırabilirsin ama bu dolgu herkeste işe yaramıyor şanslıysan sonuç alırsın tabi şanslıysan 😂