BREZEE Arkadaslar 20 aylik kizim surekli pisik oluyor artik yaraya dondu nerdeyse kullanmadigim krem kalmadi sizin onerceginiz biseyler varmi
Mery103 BREZEE bebeğim ilk doğduğun da olmuştu doktoru hamazinc ve trosyd diye krem verdi hemen geçirdi hatta arada olduğun da hemen başlamadan kullanırım 1 hafta pişik olmaz çok iyi geldi
1bebek1annee BREZEE ben azıcık kızardığını görsem hemen vazelin sürerim. Bize çok iyi gelmişti bir deneyin isterseniz.
Daffodilwhite Pişik olmaması için kakasını yapar yapmaz altını değiştirmeniz gerekir. İdrar pişik yapmaz ama kaka yapar. Şuan yapabileceğiniz en etkili şey hakiki zeytinyağı ile bebeğinizin poposunu yağlamak. İnşallah geçecektir.
Pispispis_06 BREZEE aynı sıkıntı bizde de var 23 aylık olacak kızım çok usun zamandır pişik az geçecek gibi oluyor ama geçmiyor artık çocuk altını açtırmak krem sürdürmek istemiyor canı nasıl yanıyorsa çok ağlıyor narin davranmama rağmen. Ben şimdiye kadar sudocrem hiç kullanmadım bir de onu deneyeceğim sipariş verdim bekliyorum herkes çok övmüş denemediyseniz şans verin geçmiş olsun 🙏
BREZEE Pispispis_06 bizimkide ayni durumda ben dogdugundan beri kullaniyorum sudocrem ama yinede yapiyir kis diye kilotlu corap goydiriyorum havasiz da kaliyor biraz sanirim onunda etkisi var
Ayse_gokce BREZEE ben doğduğu günden beri bepanthol pişik önleyici kremini kullanıyorum hiç pişik sıkıntısı yaşamadım sen al düzenli kullan şimdi de zeytinyağı sürebilirsin pişiğe bire bir
Slmrkn BREZEE geçmiş olsun kaka yapar yapmaz altını yıkayın iyice kurulayin ve kantaron yağı sürün 2 yasinda kizim var doğduğu günden beri bu sejil devam ediyorum daha hiç pişik olmadı
GBG3535 Travozol sürün 2,3 kullanıma geçirir şimdilik her bez değiştirdiğinizde sürün, geçmeye yakın azaltıp bırakırsınız sonra düzenli olarak sudocrem deneyin geçmiş olsun🙏🏻
Gzmglr BREZEE sarı kantaron yağı ama eczaneden al orijinal olması gerekiyor. Bi de ıslak mendil kullanıyorsan onun yerine su pamuk. Bir de alerjik bir durum olabilir doktor bişi söyledi mi bilmiyorum ama inatçi pişiklerde olabiliyormuş