Fulyag Nimenrix ve Bexsero aşıları aynı gün yapılabiliyor mu yaptıran var mı ilk kızımda son dozları aynı gün yaptırmışız ama ay olarak 2. Kızımın bulunduğu aydan farklı ayda yapıldı üzerinden de zaman geçtiği için emin olamadım.
Tugkaninannesi Fulyag biz yaptirmistik, doktor madem cani yanacak bi kerede aradan ciksin demisti. Bi sorun yasamadik. Ama genel olarak benim cocugumun asilardan sonra bir skintisi olmuyorsu. Ates vs
Nermnn Fulyag biz birer hafta arayla yaptırmıştık eşim haftasonu izinli oluyor o yüzden belki birkaç gün sonra da olabilirdi biz kendi programımıza göre ayarlamistik ama doktor aynı gün yapalim dememisti. İkişer doz olduk bir doz kaldı 13.ayda oda
birkupalatte Bebek-annesi Bugün bexero yaptırdım. 3 doz tek dozu 530 tl idi rota aşısı ile birlikte 900 tl tuttu.
Fulyag Tugkaninannesi Kızım 14 aylık 1 yaşına kadar olan rutin aşılarında biz de sıkıntı yaşamadık ben de hastaneye gitmişken 2sini de olsun istiyorum netleştirmek istedim teşekkürler 😊
Bebek-annesi Fulyag en son 520 tl di 🤦🏻♀️ Bide iki doz ağır gelmez mi ya bazı bebeklere ateş huysuzluk yapıyormuş
Fulyag Bebek-annesi Nimenrixin öyle bir yan etkisi pek yok daha çok bexero ateş ve huysuzluk yapıyor o da her bebekte olmuyor ben şansımı denemek zorundayım 😄
Fulyag Neslihan1903 Ben de ilk kızıma aynı zamanda yaptırdım diye hatırlıyorum ama emin olamamıştım teşekkürler 😊
RiverandSun Fulyag ikiside menenjit aşısı değil mi? Ben farklı günlerde yaptırdım araya 1 ay koydu dr umuz ama bilemiyorum tabi
Fulyag RiverandSun Evet ikisi de menenjit ama aynı aşılar değiller yüksek koruma için iki gruptan da aşı olması gerekiyor
momma Bexseroya 450₺ fiyat aldım yeni zaten zam gelecekmis tabiki onada😏😏 bu aşılar hangi ayda yapılıyor bilgisi olan var mııı??
arrl birkupalatte ben bugun yaptirdim ilk once acaba yanlismi yaptirdim saglik ocaginda kafami iyice karistirdilar niye ikitane yaptiriyosunuz herkes 1 asi yaptiriyo dediler tabi asiyi yaptiktan sonra bakinca icim rahatladi bu arada ne zamlanmis tarije bakiyosun 1 yil bile olmamis 2700 iki asi bide üzerine rota virus asisi oldumu 4 bin