Purposeless AytenMina bu gün banada mesaj atmışlar bebek bezi reklamı için uygun bulunmuştur diye sadece ön kayıt yaptırmıştım. Acil dönüş yapın diye not düşmüşler dönüş yaptım 300 lira kayıt parası bide tanıtım filmi istediler salladım bende
eceunverkanra AytenMina Normalde gerçekten iş sağlayan profesyonel hiçbir ajans kayıt parası istemiyor. Kayıt parasi isteyen hicbir ajansa guvenmemenizi tavsiye ederim. Ben yardimci yonetmenim sektorun icinde yillarca calistim guvenilir ajanslar parayla kayit yapmiyorlar☺️
NurCum eceunverkanra merhaba kayıt ücreti almayan ajans ismi verirmisiniz? Kendim tiyatro oyuncusuyum oğlumda böyle ilerlesin istiyorum. Ve 10.5 aylık yetenekli tavsiye verirseniz sevinirim
ogretmenanne34 eceunverkanra Önereceğiniz güvenilir ajanslar var mı acaba? Araştırma yaptığımızda çok fazla seçenek çıkıyor karşımıza. Hangisini tercih etmeliyiz. Bunu en iyi siz bilirsiniz.
NurCum eceunverkanra 300 tl kayıt ücreti daha sonra da ilave masrat için para isteyebiliriz Dediler buyüzden sormak istedim başka ücret almayan gerçek ajans varmı die
Feyyyzza eceunverkanra canım ben simdi baktım sikayeti cok. 300tl istiyolarmış kimseye de dönüş yapmamışlar
eceunverkanra NurCum Cok sasirdim inanin ki.. Onceden kayit ucreti almiyorlardi demek ki onlarda cok bozmuslar… Onerdigime de pisman oldum kusura bakmayin, ben sektorde calistigim zamanlarda cocuk oyuncular icin hep layla sirin’e once bakilirdi..
eceunverkanra Woody Sehirdisi icin cok bilgim yok ama gorusmelere,setlere git gel yipratici oluyor biraz. Hangi sehirdesiniz!
Beril42 Ben kaydettırdım, ucret isteyenler genellikle dolandırıcı mayadroom ajans arastırın ıstersenız bı kez aradılar ama bız musaıt degıldık o zaman tavsıye ederim
eceunverkanra Wolverine Hadi ya:/ Ne zamandan beri almaya basladilar ki? Vay cakallar eskiden alınmıyordu ya sasirdim su an. Ben hamilelik, dogum derken yaklasik 3senedir sektorden cok uzaklastim. Yani guvenilir bir ajans oldugunu biliyorum ama ucret almasi hic hos degil.
EtiPetito AytenMina para istiyorlarsa ne koparsak kâr hesabı çağırıyorlardır. Bizim çekimimiz var ve bi ücrette istemiyorlar mesela doğru olan bu
Wolverine eceunverkanra Kesinlikle öyle 🥴 ben de tasarimciyim ve uzun bir süre bulunduğum şehirde ajansta çalıştım. Bizim cast kayitlarimiz ücretsiz olurdu gelenlerin çoğu da Layla nin ücret talep etmesinden sonra gelirdi. Hala da kayıt ücreti alıyorlar. Geçen sene 450₺ istiyorlardı.
eceunverkanra Wolverine Ay soyleyecek cok seyim var da soylemicem🙈 bu sektordeki insanlarin su para pul hirsi beni muazzam sinir ediyor. Zaten cocuklar uzerinden ciddi para kazaniyorlar butcelerden bir de yok yere kayit ucreti valla haksiz kazanc ya, yaziklar olsun
YadeKaradag AytenMina hangi ajans çok fazla istemiş ve dikkat edin çok fazla dola dolandırıcı var. Ben çok araştırdım Hande Aytar çok güvenilir ve memnun olan çok kayıt için randevu alacaktım pandemi girdi araya kaldı.
Wolverine eceunverkanra Gerçekten öyle, üstelik ucreti alıp bir de en az 1 yıl bir başka ajansla calismayacaksiniz diye sözleşme yapıyorlar. Gerekte yok yani.
eceunverkanra Wolverine Ya sozlesme icin bir sey diyemiyorum iki tarafi da koruyan maddeler iceriyor, birden cok ajansla calistiginda oyuncular karisiklik cok yasaniyor ☺️
NurCum eceunverkanra haklısınız artı bide fotoraf vs çekimler içinde alıyormuş şikayet varda eşim tesadüf görmüş bakim diyip ben bebekle ilgilenirken ondan vazgeçtik bu yüzden başka ücretsiz varmı diye sorim dedim yo hayır nerden bilceksiniz
Woody eceunverkanra Konyadayim. Leyla Erbil dönüş yapti 50 TL istiyormuş yillik. Mayodroom online basvuru kabul etmiyor. İstanbula gidince gorusme yapılabiliyormus sadece. Acikcasi teklif olacağıni düşünmüyorum ama diyelim ki oldu ancak fotograf cekimine tamam derim muhtemelen dediğiniz nedenlerden dolayli. Teşekkür ederim cevabınız icin Size sormak aklimdaydi. Konu karşıma cikti