Berenhanim Kızlar uyguna nerden bulabilirim ya aşırı pahalı olmuş hepsi 😣Bebem natural, Goon, Baby turco bu markalar olabilir
Mlkhrn Berenhanim kendi deneyeceğim şeyi söyliyim size de. Normalde sleepy kullanıyorduk ama fiyat artışlarından sonra A101 de satılan soffio deneyeceğim. Bu bez sleepy ile aynı fabrikada üretiliyor. Farkları var mı görmek istedim. Yani aslında sleepy A101 için üretiyor diyebiliriz. Mesela aynı durum canbebe ile Migros bezi miniesde de var.
muhammedim- Berenhanim kizima sleppy kullandim hep ama oğluma baby turco aliyorum gayette memnunum.bu aralar goon denemeyi dusunuyorum kilot bezi indirimdeymis ondan alip denicem
Asellinaannesi Mlkhrn içerik olarak bilmiyorum ama A101in bezi aşırı sızdırıyor içine hiç almadan dışarı atıyor hiç memnun kalmadım eğer deneyeceksiniz çok almayın diye söylemek istedim
Kuzeyin_annesii Mlkhrn merhaba canım. A101in bezini bende deniyorum şuan. Sızdırma yaşamadım hatta Bi akşam 8 de değiştirmiştim sabaha kadar durdu. Fakat kalıbı küçük ona göre al. Evy baby denedim çok kalın hiç memnun kalmadım. Baby me aldım kalıbı büyük, ince sızdırmadı çok memnun kaldım.
Mlkhrn Berenhanim bilgim yok. Dediğim gibi ilk kez deneyeceğim. Zaten 9lu paket var. Çok fazla almaya da gerek olmuyor. Sleepy içeriği temiz. Onun da temizdir diye umuyorum
Berenhanim Mlkhrn elimdeki bezler bitene kadar indirim gelmezse bende bi bakayım o beze teşekkür ederimm
Siruis Mlkhrn Bence o bezden almayin ben a101 deki bezden aldım bebeğin cildini hep yara yaptı çok sert sleepy gibi yumuşak değil ben şimdi sleepy kullanıyorum
Rojdaa Mlkhrn Aynen iyi edersiniz 🤗 Ben de oğlumda kullandım hiç memnun kalmadım gerçekten sadece çiş yapmasına rağmen aşırı koku yapıyordu ne bileyim kağıt gibi ya 😢
TugraAlp ZHE hikaye ya 40 tane 170 TL değil ki adamlar 40 adet bezi 170 e satıp ikincisi 1 TL diyor 😃 6 numara kullanıyorum bu arada onun için de 40 tane var ambarexpressten 57 TL ye aldım