Seydameva Mineltoygar aynen ben hasta olduklarını duyduğumda eve bile almıyordum 😂 ama onun dışında çocuklara bile veriyorım yani 😂 kızımda tam haydut oldu o yüzden 🥰
Tontisimm İsteyen herkes kucağına aldı çok şükür hasta olmadı ve kış bebeğiydi çokta sakınmamak gerekiyor kendini bilen insan zaten eve girince elini yıkıyor hastaysa yaklaşmıyor nefesini bebeğe vermiyor tabi bunlar yapılırsa hastalık kapmaması da elde değil
Maryyy Mineltoygar minnacik bebe ele alip napicaklar acaba ben sevmiyorum bunu. Kimsenin cocugunda almam o kadar kucukken.
Dddenizd Mineltoygar Ben o yönden çok sanssızdım ya çocuğum doğar doğmaz birsürü akrabalar eş dost un kucağından geldi geçti Allahıma şükür hiçbişi olmadı o zamanlar ama tehlikeli tabiki düşündükçe vicdan azabı çekiyorum ya herkesin kucağına vermişim keşke vermeseydim diye
Nazlina Mineltoygar yapin vallahi bi cocuj sizdemi gibi laflari cok duyarsiniz evet ama bir cocuk suan bizde var baska yok malesef
[silindi] Mineltoygar anneanne babaanne dedeler kuzenlerim kardeşlerimiz benim dedelerim teyzeler vs herkes aldı kucağına hiç de bir şey söylemedim sadece koklayın öpmeyin dedim herkes de dediğime uydu. Ama dışarıdan kişilere vermedim isteyen olunca biz bebeğimizi elletmiyoruz kusra bakmayın dedik açık açık. Ailelerimiz de uyardı gelen gideni dokunmayın doktoru izin vermiyor diye.
[silindi] Mineltoygar dediğim oldu demediğim de oldu genelde yakınlarım hassastır böyle konularda dikkat ederler. Ama ben şunu gördüm yaşadım beni annem pamuklara sarıp büyütmüş çok sakınmış hep hasta olmuşum ama kuzenim çocuğunun ağzına kumanda götürmesine bile ses etmezdi hiç hasta olmuyor. Biraz mikrop da tanısın vücut yoksa dirençsiz büyüyorlar.
YusufAlimm Bebeğin herşeye ihtiyacı olduğu gibi mikroplara da ihtiyacı oluyor onlarlada tanışması lazım diyor bazı doktorlarda. Çokta sakınmayın bebeğinizi
Alyaninannesi_ Mineltoygar çok gitmek istediğim bi yer olduğunda vermiştm. Ama aklım kalmıyo değildi yani 🤔 ben gittiğim yerlere benimle gelsin bebeğim yanım da olsun dedikçe yok yok siz gidin ben bakarım dye ısrarcı oldular hep. Eşim de rahat takılırız brak baksın annem evde dyodu hep. Artık 5 ay olduk götürüyorm her yere. Bide şimdi ek gıdaya başlıcaz 1 aydan az kaldı dr liste vercek. Tek bırakmayı brz da o yzden istemiyorum ağzına hep bseler vermeye çalışıyo nasılsa yicek dyip biz ne yersek ona da veriyo
Belinayyy Mineltoygar valla canim bende vermeye korkuyodum hatta doguma giren ebe hastaneye gelen kisilerin kucagindan alip elime verdi cocuk mikrop kapar siz napiyosunuz dedi o gitti yine aldılar. Naparsan yap aliniyo yani. Bide onlarda hevesleniyolar bebek hic biseye benzemiyo ki kimseyi kirmadan yapabilirsen ne guzel
Mineltoygar Belinayyy aynen kırmak kötü ama daha ufacık düşünmek zorundasın, insan ne yapacapını şaşırıyor 🙄
Belinayyy Mineltoygar dedigim gibi canim dogumu yapan ebe bu konularda cok hasas sabah ziyaretime geldi elinden aldi bana verdi uyardi o gitti yine kucagina aldi zor surec cok sukur 4 ay oldu bi sorun yasamadim ama yasanilabilirde . Bide sakınan gozede çöp batarmış kafam karıştı simdi🤣