Asla ve asla bebegınızı ne akrabalra ne arkadaslara ne tanımadıgınız kısılerın kucagına vermemelisiniz . Sakınınılan goze kıymaık batar vs hurafelerini geçin . Instagrama girin müisyenanneye bakın , oğlu saglıklı doğuyor fakat bir misafirden kptıgı mikrop kalbine yerleşiyor ve almanyada kalp ameliyatı oluyro cocuk . Yada arkadaısmın aynı mantıkla gerkesın kucagına cerıp rahat takılmak adına , grip mikrobu kapması ile 5 ay enfeksiyon tedavi olaması gibi . Siz bile kendinize dikkat etmelisini . Bırakın rahat anne degılsın desınler , bu zaman o zaman degıl 3-5-8 aylık bebegın bagısıklık kazanması ıcın atesler içinde yatırmaya. Hele hele en onemlisi nefesini vermemek bebegın suratına . Yakınaşrınıza dıyın ki dr u ellerinden ve yuzunden biz dahil kimsenin öpmemesini spyledi, bacak kol omuz serbest , bi bebek hastaneye gelmiş mikrop kalbine inmiş vs gibi . Hala öpecek kadar cahillerse allah yardımcınız olsun . Benim bebeğimi kimse öpemez . Hatta ben direk söylüyorum . Yuzune nefesimizi vermiyoeuz diye ,kollar ayaklar serbest diye , hiç de umrumda değil onlar 2 dk mincıklıyacak diye bebegım neden atesler içinde yansın yada ne biliyim daha beter seyler yasasın . Sizin gorevınız bebegınızı korumak kım ne der dıye komplex yapmayın , bebegınızı bu donemde herkesden koruyun merak eymeyın abartmıyorsunuz .