balmom Kızlar kaza orucum varda cuma günü tutulmaz diye biliyorum doğru mu? Buğün ve pazarteside tutmuştum
Aysun_Umay3705 balmom valla bnde geçen sene Ramazan’da tutamadım hamileyken haftaya başlayacam tutmaya kaynanam cumaları tutulmaz dedi eşim de sölemişti
Filtrekahvee balmom bugun tuttuysaniz cumada tutabilirsiniz cuma tek tutulmaz Perşembe cuma yada cuma cumartesi tutulması lazim benimde kaza orucum var yaa 37 tanee
birtutamsac Filtrekahvee aminn aminn 😂 çocuk emmese tutacaktım ama baktım çok aç kalıyorum bi de açlığa hiç gelemiyorum dayanamadım ölmezsek seneye tutarım diyorum 😬😬
Filtrekahvee birtutamsac ayy o da iyi degil borçlu girmis oluyormuşuz yeni seneye ben cumartesi basliyicam inşallah
Nik_mik_yok Filtrekahvee günler uzamaya başladı artık zor olur yaa. Bende Kasım dan beri tutuyorum .anca 30 gün tutabildim 🤭 geriye kaldı bı 30 daha 😖
Adiyokkitabin balmom sadece cuma tutulmaz canim cuma gunu muslumanlarin bayramidir. Bugun tuttuysaniz olur yada cumaerresi tutacaksiniz ama cuma gunu tek tutulmaz