EDN0948 Hane sosyal yardımına başvurmuştum şimdi bakıyorum hane yardımı hak sahibi diyor benim TC ismim görünüyor bu çıktığı anlamına mı geliyor iban vermiştim ama henüz yatan bir para yok PTT gitmek gerekiyor nasıl oluyor bu
yaseminkcmn EDN0948 yattığı zaman e devletten sosyal yardım başvuru sorgulama var. Orada ödemeniz yapılmıştır gibi bir yazı ve miktarı yazıyor. Daha sonra da gidip pttden tc kimliğiniz ile çekebilirsiniz
Fatmamustafa EDN0948 bende de öyle yazıyo bende merak ediyorum TC kimliğinin son hanesine göre yatması gerekiyordu benimki ayın 5 inde yatacaktı ama yatmadı bi yere
EDN0948 Blackcloud evet boş ya ama ön değerlendirme kabul edildi hak sahibi isim TC çıkıyor ama ödeme kısmı birşey yok
iki_prens_annesi EDN0948 peki ewe gelen oldu mu hic genelde ewe gelip ewin durumuna bakiyolr sorulr soruyolr da
tubikk44 EDN0948 benimde bu şekildeydi yatacak heralde diye seviniyordum bir kaç gün sonra reddedildi yazdı
cicekhanim EDN0948 e devlete ne yazıyoruz sosyal yardım başvuru hizmetleri bölümünden mi başvuru yapılıyor
Uzmananne Bende yaptım hak sahibi benim TC yazıyor .Ama süreç devam ediyor yazıyor .Ne zaman belli olur bilmiyorum.
semaahmet EDN0948 cnm yardım için talep ettinin mi başvuru yaparken eğer etmediysen sadece o gözükür ha yaptıysam ozman sosyal yardımı ara sor