bal_kizin_annesii Kızlar 2.ay aşısı için sağlık ocağından sizi mi aradılar yoksa siz gününde mi gittiniz? Ebe hanım bnei arayacakmış 2-3 ay arasında istek yapıyormuş aşılar 15 güne geliyormuş
Yasemin38 bal_kizin_annesii 1.ay aşısına gittiğimizde 2.ay aşısı için tarih yazmışlardı aşı kartına o şekilde gittik canım
Sedaekrem bal_kizin_annesii 2. Ayın asısı ı 1. Ay asısı yapılırken bilgilendiriyor dıye bılıyorum ası kartın varya oraya gelecegın tarıhı yazıyorlar ve zaman yaklasınca da haber veriyorlar hatırlatma ıcın bebegınızın Kacıncı gunununde 2 aylık oldumu
susunbebekuyuyo bal_kizin_annesii belirli günlerde yapıyorlar açıldığı zaman 20 doz varmış içinde 20 tane bebek toplamaları gerekiyor o gün bitmesi için sağlık ocağına sorun günü atlamasınlar isminizi yazsınlar özel hastanelerde yoktu mesela bu aşı ben sağlık ocağında yaptırdım normalde bizim sağlık ocağı hemşiremiz 2 ay aşımızda 3.ve 4. ayların bile aşısının tarihlerini yazıp vermişti bana
Sogancik bal_kizin_annesii ben aradım aşı kartında yazılan tarihte ama yapılmadı aşı. Biz sizi ariycaz dediler. Bekliyorum hâlâ
Sedaekrem Yasemin38 eger 2 ayi geldıgı halde ası ortada yoksa o onların eksikliği devletin eksikliği boyle sacma bıse olamaz eger oyleyse
bal_kizin_annesii Sedaekrem 58 günlük 1. Ay aşımızda kendi ebemiz yoktu başka bi ebe yaptı kendi ebeniz sizi arar dedi aşı takvimine falan da yazmadılar 2.yi dün de arayıp öyle dediler sen getirme ben istek açıcam 3.ayına kadar yaparız dediler 😕
Yasemin38 Sedaekrem bizim sağlık ocağımda hiç böyle bir durum olmadı. Bugün başka bir posttada okudum aşı yokmuşta gelince haeber veririz falan demişler. Bilemiyorum bölgeden fark ediyor olabilir
Yasemin38 bal_kizin_annesii canım hastanelere falan sor bi istersen bu durumu. Yada sağlık bakanlığına yaz durumu
bal_kizin_annesii susunbebekuyuyo ay ne saçma çalışıyor bizim bu sağlık ocağı o zaman hiçbişe yazmadı bana aradım aşı isteği yapıcam dedi şimdi doktoruna sordum bakalım
susunbebekuyuyo bal_kizin_annesii çevrede başka 2 aylık bebek yokmu acaba onun için istek yapmış olabilir
bal_kizin_annesii Yasemin38 doktorumuza sordum canım ne derse ona göre harket ederim bu ebenin suçu mu önceden takip edip zamanında elinde olması lazımdı demi aşının
Yasemin38 bal_kizin_annesii aynen öyle bir senin bebeğin değil 2 ay aşısı olacak bir sürü vardır bölgede