Krm melis_duru çakmak bana yürüme mesafesinde araçla gitmek zor görünüyor diye çakmağı tercih ettim ama çamlıca yı da düşünebilirim doktor iyiyse sonu ta ayda bir kez gidiyoruz çok da zor olmaz teşekkürler doktor ismi için 👍
melis_duru Krm doktor gerçekten çok iyi ve ilgili. Birbirlerine yakın iki hastane ama yürüme mesafesi değil tabi. Gitmeyi düşünürseniz diye söyleyeyim muayene ücreti de 80 tl, birçok özele oranla uygun
Nehirce Krm hatırlamıyorum kızımın karnesine bakmam lazım. Sağlık sigortamız olduğu için maalesef hastane ücreti hakkında bilgim yok. 🙏🏻
Hamzaasaf Krm gülçin Hanımı öneririm çok tatlı iyi bir doktor senin tercihlerine de önem vereceğine eminim
Ecee Krm ben Ümraniye devlette nilüfer çelik e götürüyorum her ay rutin kontrolleri için gayette zeverek bakıyor. Harika bir doktor şiddetle tavsiye ederim
Krm Ecee ben devlete götürsüğğmde aile hekimi inize götürün devlet rutin kontrolleri yapmıyor dediler.
Pinkbery Krm Ümraniye hisar camlıca hospital de filiz hanım var ben dogumdan beri ona gidiyorum . Memnun kaldım Aynı hastanede birde Yusuf bey var oda cok ilgili tavsiye edebilirim. Muayene ücretleri 80tl oldu.
Ozlemm16 Ebruferit kaç yaşlarında doktor ve gerçekten memnun musunuz iyi bir doktor mu ilgisi alakası nasıl
Ebruferit Ozlemm16 40 li yaşlarında galiba iyi bir doktor ben memnunum ilgili sorulara cevap veriyor anlatıyor dinliyor