Tbaltn eşim ile annesi elde sallamaya alıştırdı daha 15 günlükken, uyuması güzeldi fakat gece ile gündüzü karıştırmıştı çocuğumuz düzene girsin diye ben akşam uyurken sallarlarmış. Hamileyken arkadaşım hediye hamak almıştı onu kurduk artık 4 ayından sonra o da dediğiniz gibi eziyet haline gelmişti. Yanımızda gezdirir olduk keyif yapıyordu içinde. Tam 1 yaşındaydı hamağı bi gündüz vakti kaldırdım. Bozuldu dedim tabi ciddiye almadı uyku eğitimine başlıyorum dedim çok kararlı ve sabırlı olmak lazım önce buna hazırlanmalısınız yukarda baya sohbetler olmuş ama ağlamadan olmuyor. Kaldı ki bebeğiniz 2 yaş sendromu içinde olabilir. Gündüz uykusuyla başladım yer yatağı yapıp, pijamalar, oda karartma, karnı tok altı temiz tabi, pış pış ağlayınca kucak, sakinleştirme, yerine koyma (odadan dışarı çıkmıyoruz) çok çok ağlarsa yanına uzanıp ona dokunabilirsiniz ninni söyleyebilirsiniz artık sizin bebeğiniz nasıl sakinleşirse. Gece de aynı şekilde yaptım böyle böyle 2 haftada akşam 10 sabah 10 şimdi 3 yaşında o düzen devam ediyor kitap okuyoruz iyi geceler diyince yatıyor. Dediğim gibi sabırlı iseniz başlayın diğer türlü yeltenmeyin