biryazmasali 444434 sanmiyorumm gecicdr emnm sikmayin caninizi eli agzndaysa tukmukte kalinca kotu bi koku yapar
444434 biryazmasali gıdısı falan kokmuyo hiç ama eli öyle kokunca içim bi tuhaf oluyo. Niye kötü kokuyor diyince bile kendimi suçluyorum niye öyle düşündüm diye. Bebekler hep mis kokar ya
Tugce5540 444434 ya tuzlamak kadar saçma birşey mi var ya ne kadar gereksiz bir gelenek mi görenek mi bilemem artık benimde kızımın ayakları kokuyor 2 yaşında ben koklamaya doyamıyorum hiç gitmese diyorum hatta kokusu
ahmt 444434 he canım öyle bide aralari kir gibi oluyor böyle çok zevkliydi temizlemek terapi gibi geliyordu bana özlettin kız bana o günlerimi
Cihangiriinannesii 444434 Tuzlamakla alakası yok genelde ellerini hep yumruk yapıyorlar yada ağızlarına sokuyorlar. Terli ve ıslak olunca haliyle koku oluyor benim oğlumda da olurdu ben sürekli silerdim elleri aktif olmaya başlayınca kokmuyor merak etmeyin ☺️
Tugce5540 444434 ben birde burada okudum yada bir yerden duydum tam hatırlamıyorum 40 gün ballayan varmıl bebek tatlı olsun diye güzel olsun diye mi saçma sapan şeyler işte 😂😂
444434 ahmt pamukçukları söylüyosunuz galiba. Evet temizlemek banada terapi oluyo ne yalan söylim.özlemek konusuna gelince buyrun hodri meydan anneliğinizi tazeleyin 😁😁
kitapkurdubebeninanasi 444434 gercekten tuzlama sacmaligina inaniyor musunuz? Ölüme kadar gidiyor o tuzlamak. Oğlumu tuzlamadim hiçte kokmaz hava aldiriirim her gün mutlaka Bence temiz havaya ihtiyaci vardir
444434 kitapkurdubebeninanasi bende elleriyle oynarım parmak aralarıyla falan ama yinede kokuyor işte
kitapkurdubebeninanasi 444434 hava aldirmak derken ben disariya cikarmayi kast ettim kalin giydirir gezdiririm temiz hava iyi gelir
YoldasYilmaz 444434 bebeklerde dönemsel ve geciyor.oglumunda ayagi kokuyordu.bu arada lutfen artik su tuzlama olayı bitsin cok tehlikeli birsey bebekler için.
444434 YoldasYilmaz keşke bitse. Bende çok isterim. Küçücük bedenlere neden bu kötülüğü yaparlar anlamam. O narin vücuda tuzlu suyu temas ettirmek nasıl bi zihniyet