444434 İyi geceler hanımlar. Oğlumun elinde değişik bi koku var ter kokusu gibi. Kızımda hiç olmamıştı böyle bir şey. Oğlumu tuzlamadığım için böyle olduğunu söylüyolar. Sizde de böyle bişey var mı
biryazmasali 444434 tuzlamak tehlikeli bisey iyiki yapmaasinz ama sanmiyorum eldiven kukkaniyoranz ondandr belki ben ince corap takiyordm eline deneyin belki terlwtyrdr
Gulkizim 444434 tuzla alakası yok ben de kızımı tuzlamadım misler gibi. Tüm parmak aralarını kontrol edin banyo yaparken avcunu sıkıyordur belki dikkat edin.
Nisaninannesiii 444434 Ayni şey bizde de var boynunun etrafı koltuk altı parmak araları kötü kokuyor bizde tuzlamadik ondan mı acaba
444434 brcnnn kızmda hiç olmamıştı. Duş aldırıyorum. 1 gün sürüyor sonra yine kokuyor. Eşimde farkediyo kaç gün oldu bu çocuk yıkanmayalı diyo. Ama hergün yıkayamamki. Yıkasam da aynı
brcnnn 444434 eğer eldiven kullanıyorsanız kumaşına dikkat edin hava alacak bi kumaş olsun benim kızımın parmaklarının arası pamukçuk olurdu eldven takmaktan ondan kokardı eldiven takmayı azaltarak bırakınca geçmişti
biryazmasali 444434 sanmiyorumm gecicdr emnm sikmayin caninizi eli agzndaysa tukmukte kalinca kotu bi koku yapar
Peekaboo 444434 evet yumruk yaptığı için kokuyor. Benim oğlumun da öyleydi. Ayy o ekşi kokuyu içime içime çekerdim o yumruk elleri buyucek diye, çok özledim 🤣 ellerini yakında açmaya başlar, o zaman o koku kalmıyor