Kafam Kızlar duru granül kullanıyorum ama kurudugunda utulemek için aldıgımda toz gibi şeyler uçuşuyor her kıyafetinde bide ciddi anlamda kaskatı yapıyor değiştiricem kullanıp memnun kaldığınız deterjan var mı ? 49 günlük bebeğim
Gamziss573838 Kafam Dalinin Lavantalı olanı var oda granül çok güzel kokusu da sonrasında da öyle bir sorun olmuyor yumuşatıcısı ile tavsiye ederim 🌸
Deletedmom0099 Kafam 1,5 yıldır e bebeğin baby me sıvı deterjanımı ve yumuşatıcısını kullanıyorum cok memnunum
annemmm2021 Deletedmom0099 leke konusunda nasıl canım ben green clean kullanıyorum hiç memnun değilim hiç çıkarmıyor
SelimeliS Kafam cift durulama yapmiyor musunuz ? Yapmiyorsaniz birde oyle deneyin ben onu kullanırken yapardim suan bingo oxyjen sıvı deterjan kullaniyorum memnunum
Gamziss573838 Kafam Hmmmm o zaman Baby me pembe olanı offf efsaneeee kokuyor mavisi de bar ama pembesi harika 🌸
Arasmomy144 Kafam Toz deterjandan bende bu konudan muzdaribim uni baby çok guzeldi omo da oyle bugun şoktan bebeland markası denk geldi aldım acıkcası her kıyafetinde toz kalıntılar vardı hemen yıkadım sıvı deterjan en iyisi
papatyaannee Kafam bana kullanma falan dediler ama ben hep kullandım canım ama balkonda kurutuyorum havalanıyor çamaşırlar bir sorun olmadı çok şükür öbür türlü çok sert oluyor kazık gibi
Arasmomy144 Kafam Valla bende bulamadım civar marketlerde şoktan aldım benim bebeğim 1 yasına girmek uzere her seyi deniyorum ama toz deterjandan bıktım😂 az koyuyorum kalıntı çok koyuyorum temiz olmuyor
Deletedmom0099 annemmm2021 öncesinde green cleanin leke çıkarıcısını sıkıp 1 saat bekletip öyle açıyorum makinayı, mis gibi çıkıyor