alchn Kattyperryy var benim oğlum da teninden daha açık az bir bölge yuvarlak koltuk altandan beş parmak aşağı nda
AyseAlyamm Kattyperryy benim sağ bacagımda eşimin sol bacağında kahve rengi leke vardır aynı yerlerde kızımın da var 😍
susunbebekuyuyo Kattyperryy benim büyük kızımın kaşlarının tam ortasında gül lekesi denen hemanjiyomu var ve ense kökünde var
Balannesiiiiii susunbebekuyuyo bnm kızımda da var hemanjiyon dediler , sizinki azaldı mı yada büyüdü mü
susunbebekuyuyo Balannesiiiiii büyümedi rengi biraz soldu 27 aylık ağladığında daha fazla belli oluyor
Asel_almina Kattyperryy iki kızımın ensesinde vardı ama büyük kızımın geçmiş sanırım küçük kızımda da aynı yerde var
Cennet24 Kattyperryy benim oğlumun da kalçasında minik bı morluk var 4bucuk aylik leke heralde doğduğundan beri geçmedi
Badwolf Kattyperryy burnun da var sol yanı üstü falan. Tekkeden geçerken burnuna dokunmussun diyorlar. Geçer dediler 19 aylık oldu geçmedi kırmızı duruyor hala. Mongol da vardı kalcasinda morluk o azaldı ama çok az kaldı.
Selma-aygun37 Kattyperryy benim bacağımda sağ üst baldirimda kahverebgi şekli şeması olmayan bı leke vardı şimdi kızımın sol el bileğinde üst kısmında 😍 aynı renk aynı sekilsizlik şemasızlık 🙈