ML_11 Kızlar 7 Ocak bime gitmeyi unutmayın 😂😂 Alıpta memnun kaldığınız veya kalmadığınız ürünler neler ??
ilkbahar ML_11 ben unutuyorum 🥺 aktüel takiplemiyorum artık 😃 gittiğimde ilgimi çeken olursa alıyorum 🙆♀️🌺
ML_11 ilkbahar valla bende sosyal medya kullanmıyorum hiç göremiyorum ne geliyo takipte etmiyorum ablam söyledi de öylesi baktım google dan 😅
Deletedmom_41 ML_11 yorumunuzu duzenleden sorar misini katologda olup memnun kalip ya da kalmadiklari urunleri yazsnlarr
Sedakcby ML_11 araba varya o geliyo onu alcam renkli küçük toplar bide tuşlu müzikli bi oyuncak var onu alcam gözüme çarpan başka şeyler olursa alırım 😂😂
ML_11 Balkizlarim geçen sefer bu katlanabilir küvet falan filan geldiğinde çoğu bayanlar yetişememiş baya üzülenler olmuştu postlardan gördüğüm kadarıyla hatırlatayım da gitsinler yarın 😂😂 🛀
ML_11 Balkizlarim aynen 😂 ee napcan küvetler yer kaplıyor ben almıştım Allahtan geçen sefer 😅 hem aynıları ebebekte civilde 200-300 tlden aşağı değil
pandemibebegi ML_11 İlk kitaplarım serisini geçen sene almıştım kızım 2 aylık falandı galiba. 13 aylık oldu hala daha elinden düşürmez çok seviyor. Artık ben söylüyorum o tekrar ediyor kelimeleri 😊