Annezey bizim süreç 2.5 aylıkken başladı. Kusma, 7 8 su gibi kakalı bez, kanlı mukuslu kaka, gaz sancısı. Kusması çok şiddetli, fışkırarak hem ağız hem burundan oluyordu. Hem ben hem oğlum günde 3 4 kez kıyafet değişiyorduk. Halılar koltuklar da sürekli siliniyordu. 3 4 doktorla görüştüm, reflü diyen, amipli dizanteri diyen, her seferde doktor değiştirdim. En sonunda kanlı mukuslu kaka alerji olabilir diyerek bir alerji profesörüne gittik. İlk gittiğimiz beyefendi hemen deriden test yaptı, oğlum 3.5 aylıktı. Her şeye alerjisi var dedi. Ayrıca laktoz intoleransı olabilir dedi, kakada redüktan madde bakıldı, pozitif çıkınca intoleransı var dedi. Alerji için Çok katı diyete girdim, aynı zamanda relaktaz da başladım intoleransı için. Gaz ve kusma azaldı ama kanlı mukuslu kaka asla düzelmedi, hatta şiddetlendi. Gazı ve kusması azaldığı için ben relaktazı sadece 1 şişe kullandım. Sonrasında Farklı bir profesöre gittik, oğlum o zaman 4.5 aylıktı. Hemen katı gıdaya başlattı. Elhamdülillah 2 ay bile olmadan kan ve mukus da düzeldi.