kivirciginanasi Merhaba bebeğim 7aylik maalesef hala oturamıyor emekleyemiyor. Ek gıdaya başladık ama yemiyor zar zor . zorlamak istemiyorum. Sizce acele etmemeli miyim ?
Aysedemirrrrr kivirciginanasi olsun het bebeğin gelişimi farklı kimi erken emekler yürür kimi 1 buçuk yaşında yürür kendimizden düşünelim yaşınız olan insanlarla birmisiniz her bebek özeldir
Prensesimmmm1 kivirciginanasi bugün tam 8 aylık olduk bizdede emekleme yok. 6. Ayında desteksiz oturdu. Yemekte hiç zorlamiyorum istedi kadar yiyiyor diş donemindeyse ondanda yemiyo olabilir
Kubrik5734 kivirciginanasi tam 8 ayligiz 1 haftadir desteksiz oturuyoruz her yere yuvarlanarak gidiyoruz ama hic emekleme girisimi yok henuz buzdede
Aysedemirrrrr kivirciginanasi size yeğeninizi sormadı acele etmemeli miyim diye sordu insanları bu şekilde kötü hissetiriyorsunuz yaptığınız ayıp
Prensesimmmm1 kivirciginanasi 4.5 aylık bebek nasil o şekilde yürür daha oturmadan🙄 kaç aylık yürüdü peki
kivirciginanasi Aysedemirrrrrbu şiddet nedir hanımefendi. Sadece bazı bebekler erken bazı bebekler çok tembel oluyor yani bu şiddetin nedeni nedir ?
kivirciginanasi Aysedemirrrrr off soruyu ben sordum zaten yaaa . Derdin polemik yaratmak mi anlamadım
kivirciginanasi Prensesimmmm1 ay galiba . Gece saat başı uyanıyor . Insallah sağ-salim atlatırız bu dönemleri
Grace22 kivirciginanasi cinsiyeti ne o da fark edebiliyormus bazen bebekten bebeğe çok şey değişiyor mesela benim yigenim hiç emeklemedi direk yurdu 10 ayda. Benim oğlumda 5. aydan beri emekliyor çocuğun fitratiyla alakalı takmayın kafanıza zamanı gelince zaten tutsanizda durmaz😅