Swwetbaby Merhabalar arkadaşlar. 18 aylık bir bebeğim var . Kemik eğriliği den dolayı nefes alma sıkıntım var burun ameliyatı olmak istiyorm fakat bebekten dolayı bir darbe alınırsa sonuçları kötü olacak. Aranızda bebeği varken ameliyat olan var mı ? Veya bir darbe alan ?
mustafayamaninannesi Swwetbaby bebeğim yokken olmuştum ama yorgan değse çok canı yanıyor insanın heleki ilk zamanlar
Babykitteniscomin Swwetbaby bendede aynı sorun var benimki de 18 aylık hareketli bi bebek 1 sene daha ertelicem en azından
Sariiannee Swwetbaby Valla ben oldum oğlum sağolsun darbe yedim biraz kemik çıktı burnumda🥺Bekleme şansınız varsa bekleyin büyüsün. Ayrıca ameliyattan sonra nefes alamıyorum doktorunuzu çok iyi seçin ben çok pişmanım ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️
cicekbahcem Swwetbaby Valla estetik ile beraber olacaksınız çocuk iyice büyüsün, benim 15 günlükken kardeşim vurdu,bir sene sonra evlendim eşim sağolsun gece hep vurdu,kaç kez kanadı,yani sonuç yamuk burun 😒
Swwetbaby Babykitteniscomin Ozel düşünüyorum 🙂 ama darbe olayından çok korkuyorum her gün aynı stres bir anda hareket ediyorlar vuruyorlar falan her şey olabilir bir anda
Sariiannee Swwetbaby 3,5 yaşında. Vurmadı ama çok hareketli eli kolu çarptı yanlışlıkla bir kerede omzu geldi çok acıyor söyleyim. 2-3 hafta sonra falandı
cicekbahcem Swwetbaby valla yamuldu, bayağı süre lazım ona üç dört sene. Benimki bir seneyi az geçti evlendim sağolsun eşim vura vura daha da mahvetti. Dediğim gibi kardeşim de vurdu. Sakindim o yüzden oldu 😔
Sariiannee Feyyyzza nazal valv darlığı oluyormuş burun ameliyatı olanlarda. Bu yüzden nefes almakta zorluk çekiyorum ben özellikle geceleri 🛑
cicekbahcem Feyyyzza Evet, çünkü çok tuhaf yatıyor, dirseği mahvetti. Kaç kere bu yüzden kavga ettik ama yazık uyku hali ile onunda haberi olmuyor ki 🤷🏼♀️
Feyyyzza cicekbahcem ay valla bian dövüyor sandım cok üzüldüm. Aman öyle olsunda baska türlü olmasın. 🌺