Keremim27 yerlersenietipuf tamam canım çok saol şimdi ben özeli aradım 200tl dediler ya sen İstanbul’da mısın
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yerlersenietipuf Sağlık ocağınızın ismini google girip sonuç diyin o şekilde kendi sitesinden öğrenebiliyorsunuz. Ben hep öyle bakıyorum. ☺️
Blackcloud yerlersenietipuf Canım senin postun sanmıştım bende özelde kan verdiysen e nabıza düşüyor.
yerlersenietipuf AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Evet denedim şimdi de barkod no istiyolar bana da barkod vermediler yine bakamadım 🤦
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi yerlersenietipuf ilinizin saglik sitesine girin mesela Ankara sağlık mudurlugu oradan da tahliller diye bulunabiliyor. Yada ankara saglikocagintahlil sonuclari diye yazin direk tc ile giriş var. Yani benim ilimde var. 😂
yerlersenietipuf AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yok valim yok koskoca Ankara’da yok ya barkod no istiyo ya kayıt no. Ban ada hiç bişey vermediler kafayı siyiracam. Mecbur gidicem pazartesi ogrencem
eminemre99 yerlersenietipuf Ayy canım benim maşallah çok güzel allahim hauirla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim inşallah güzel bir hamilelik olur bana da dua et inşallah bizde istiyoruz bakalım hayırlı ise Allah’ım nasio eylesin inşallah canımsin
Keremim27 yerlersenietipuf yaa çok sevindim senin adına hayırla sağlıkla gelsin inşallah kan verdim canım sonucunu yarın alıcam kız bana kayıt numarası verdi ama bugün belli olur mu bilmem dedi durmadan bakıyorum ama şimdilik yok bişey beklemedeyim
yerlersenietipuf eminemre99 Duygularim aslinda çok karışık korkuyorum bı yandan da. Allah verdiyse i gücü görmüştür bende. Allah herkesin gönlüne göre versin. İsteyen herkese nasip etsin. Siz de inşallah tekrara anne baba olmayı nasip eder inşallah Rabbim
eminemre99 yerlersenietipuf Ayy canım benim Allah razı olsun çok çok tesekir ederim amin ecamin hayırlı ise inşallah canımsın öyle deme kız neden korkuyorsun bak maşallah 6 haftaliksin inşallah güzel ur her şey
yerlersenietipuf eminemre99 benim gebelikte çok mide bulantısı ve uyku oluyo. Şimdi kızım var gebelik zor gececek bı de ikisine aynı anda yetebilecekmiyim korkusu var bilmiyorum Allah büyük