Mervebariss DefneVeraasigi gaz sorunu nasıl çözülür ya sürekli sanki gazı var gibi çıkartıyorum ama bitmiyo bide bugün ilk defa kakası yesildi normalmi bıraz sarıya dönmüştü
DefneVeraasigi Mervebariss bir iki yeşil kaka sorun değil diye düşünüyorum. Yediğiniz şeylerin etkisi olabilir😇 benim kızım kolik ve alerjikti o yüzden yeşil kakayı dert etmeye zamanım olmadı 😏😇
Nur76 Mervebariss bende zinco lullaniylrum probiyotik killsniyormusunuz peki bide zincoyu nasil kac damla veriyorsunuz
Uyumsuzz O günlerde gaz sıkıntısı vardı sabahları ağlayarak uyanırdı masaj yapmadan gazını çıkaramazdı onun dışında gülmeye başlar etrafa dikkatli bakmaya başlar annesine gülümser hatırladıklarım bunlar 😃 şimdi 4.aya girdik
luciferrr Mervebariss ellerini seyretmesi emmesi, annesini görünce rahatlaması, onunla hep ilgilenmesini istemesi, farklı renkleri görünce dalması dokunmak istemesi
demirkof Benim bebeğim de 2 aylık sırtüstü yattığında kollarından tutuyorum başını kaldıramıyor geri düşüyor sizlerinkiler nasıl ?
Mervebariss demirkof yüzüstü yatir 2-3 dk öyle kendisi kafasını kaldırmaya çalışsın kaldırır zamanla 2 ay 10 günlük yeni başladı yani benimde
demirkof Mervebariss Yüzüstü yatarken problem yok kaldırabiliyor. Sorun sırtüstü yatarken kaldıramaması 😔
ehlenmomyy Mervebariss cok sakin ses igi demeye calisiyor igg da takiliyor guluyor ama dogdu dogali hep meme hep ac dil disarda bu beni cok yoruyor🥲