fgnrcp2704 Mervebariss biz 5 aylık olduk unuttum valla ikinci ayı 😂 hatırladığım tek şey sünnet olmuştu 😂
Mehmetmirza Mervebariss benimki dogrulmaya çalışıyor normal mi ya ilk bebeğim bilmiyorum koyuyorum kafasını ve gövdesini kaldırıyor . Onun dışında gülüyor , sesler çıkarıyor 😂
luciferrr Mervebariss ellerini seyretmesi emmesi, annesini görünce rahatlaması, onunla hep ilgilenmesini istemesi, farklı renkleri görünce dalması dokunmak istemesi
ehlenmomyy Mervebariss cok sakin ses igi demeye calisiyor igg da takiliyor guluyor ama dogdu dogali hep meme hep ac dil disarda bu beni cok yoruyor🥲
Mervebariss DefneVeraasigi gaz sorunu nasıl çözülür ya sürekli sanki gazı var gibi çıkartıyorum ama bitmiyo bide bugün ilk defa kakası yesildi normalmi bıraz sarıya dönmüştü
Arel45 Nadir gülmeye başladık sesler çıkartıyor sabahları uyuyunca hemen gözleri açıyor göğsümde uymak istiyor.gece uykumuz güzel mama ile besleniyor belki etkisi vardır sizde uyku durumları nasıl ,😍
Mervebariss Mehmetmirza normalmis bizde öyleyiz yüzüstü yatırmak gerekiyomus günde 7-8 kere 2-3 dk kadar kafayı kaldırmayı öğrenmek için
Nur76 Mervebariss bende zinco lullaniylrum probiyotik killsniyormusunuz peki bide zincoyu nasil kac damla veriyorsunuz