Deletedmom4444 Merhabalar.Dun 9 gibi test verdim hala cikmadi.Bir de e nabizda covid testi sonucunda kayitli bilgi bulunamadi diyor. Normal mi acaba yoksa test yaptık die kandirdilar mi beni 😂😂😂
ikiprensannesi_gul Deletedmom4444 e nabıza düşmüştü eşimin canım ama aramıyolar zaten sonuç negatifse
Deletedmom789 Deletedmom4444 normal gülüm, ben en son yaptırdığımda aradım ne kadar sürede çıkar diye en erken 12 saat, en geç 36 saatte çıkar demişlerdi. Üstelik burnumu kanatmışlardı test yaparken 🤓 arzu edersen ara hastaneyi ne kadar sürede çıkıyor diye sor
BugsBunnyy Deletedmom4444 pozitifler daha erken cikiyor genelde etrafimda hep ole oldu bugun geceye kdr ararlar oleyse negatifse ertesi gune cikti genelde
Deletedmom4444 1234___ serebro tesekkur ederim peki cikana kadar e nabizda kayitli bilgi bulunamadi demesi normal mi ?
serebro Deletedmom4444 tam hatırlamıyorum ama normaldır bence sonuçta henüz işleme alınıp bilgi girilmedigi icin. Merak edip suan oglumun e nabizindan covid19 a baktım da bi tane sembollu boş ekran çıkıyor
Deletedmom4444 1234___ Ya ben de hatirlamiyorum hic.Acil de yaptirdim gozden mi kacti die dusunmeye basladim.
Deletedmom4444 serebro Benim oglumun negatif sonucu cikiyor da biraz daha bekliyim bari oglumda 6 saatte cikmisti.
Deletedmom4444 1234___ Gitme ihtimalim yok aradim bekleyin diyorlar 😂;Bekleyebiliyon mi die soran yok.
Deletedmom4444 Deletedmom789 Ay iste benim hic canim yanmadi.Herkes o kadar korkuttu ki bumuydu dedim 😂Acaba yanlis mi yaptilar bana
Deletedmom4444 Minkpndam Orada da hic bilgi yokki.Oglumda mesela negatif cikana kadar riskli yaziyordu bende risksizdir 48 saat icinde testde yok
Deletedmom4444 BugsBunnyy Benim de muhtemelen negatifte insan yine merak ediyor.Oglumun negatifdi 6 saatte cikti