Gulsen96 Sogancik canim o doktor diyorki bagirsak 2ci beyin.bagirsakda mantar kurt toksin dolu onun icin cocuklar boyle oluyor
mevanin_cicekleri Gulsen96 merhaba gaps diyeti nasıl geçti neler yaptıniz dediğiniz doktor kimlerden eğitim almış.
Gulsen96 Kendi ilacini veriyor kurtlar dokuluyor…eger bir faydasini gormeseniz gelin paranizi vereyim diyor
nurelem Gulsen96 gerçekten öyleyse eğer inşaallah bütün cocuklara şifa olur ne kadar güzel bir umut ışığı 💜
Sogancik Gulsen96 bağırsak ilacı varsa eğer müthiş bir seyy. Ben bağırsak diyetiyle hallediyor sandım. Ayy inşallah gerçekten işe yarıyordur. Böyle şeylerden insanlar tabiki haberdar olsunlar
Gulsen96 nurelem canim ben kendimde ilk once suphelendim gercektden boyle bisey ola bilirmi diye ..ama varmis yani.doktorda kendine cok guveniyor..bende 1 hafta once tanidim doktoru arastirdim
Gulsen96 Btlalparsln67 hayir canim.nasil bi doktorsa her seyden anliyor…kizlar ben sizi mecbur etmiyorum yani bakin arastirin sorun sorusturun
Gulsen96 Yani kendi ulkemizde olan doktoru bile ben 1 haftadir ogrendim…yani tam guvenemem yinede ama arastirdigim kadariyla gidenlerden iyi donus aldim