Gulsen96 Kizlar az once postum silindi kendi instagram hesabimi verdim diye….doktorun hesabini yazicam Sevinc_doktor
Gulsen96 Kizlar cogunuz gormediniz.bizim.burda bir doktor var otizmli cocuklsrin bagirsaklarimi tedavi ederek konusturuyor
Sogancik Gulsen96 otizmde tedavi için ilk olarak bağırsakları düzenlemek lazım onun için bir beslenme düzeni oluyor. Doktor bu konuda haklı. Gaps diyeti.
Gulsen96 Belki kimese bir umut olur diye…begenmezseniz gitmeyin ne varki bunda.o kadar anne var bir umut bekleyen
Gulsen96 Sogancik evet canim.vallaha iyilik yapmak istedim ama kimse iyi karsilamadi galiba..postumda silindi
Gulsen96 Kizlar yazinca bende kendi instagramimi yazdimki bulamayanlar icin anlatayim onun icin silinmisti post..kendimi anlatamiyorum kusura bakmayin.sizin gibi kendimi ifade edemiyorum dil farkliligindan dolayi
Sogancik Gulsen96 sebebini bilmiyorum canım ama pes etmemen iyi oldu. Haberi olmayanlar vardır. Kitap bile yazılmış bu konuda. Yabancı bir doktor keşfetmiş.
Sogancik Gulsen96 instadan birisinin m takip ediyordum. Gasp diyeti ile oglunda ilerlemeler olmuştu. Bağırsaklar için boşuna 2. Beynimiz demiyorlar.
Gulsen96 O doktoru bi arastirin derim…Isvicreden Turkiye Almanya Hollanda her yerden geliyorlar onun yanina
Gulsen96 Sogancik evet canim Allah biliyor pes etmedim yine post actim..moderatore yazdim ki kotu bisey paylasmadimki neden sildiniz. Instagram hesabimi yazdgm icin silmisler
Gulsen96 Sogancik canim o doktor diyorki bagirsak 2ci beyin.bagirsakda mantar kurt toksin dolu onun icin cocuklar boyle oluyor